Esport

Velkommen til Sundby BK Esport!

Sundby BK Esport er en del af Sundby Boldklub.

Vores formål med esport er at skabe positive rammer for jer, som ønsker at udvikle jer og være en del af et fællesskab med afsæt i esport.

Sundby BK Esport er en forening og ALLE som går ind for foreningens formål, kan blive medlem. Det er ikke et krav at være medlem eller en del af fodboldklubben. Man er medlem af foreningen, når kontingentet er betalt.

Vi lægger vægt på undervisning i online adfærd, samarbejde, fællesskab og struktureret træning.

Vores værdier er:

- Fairplay
- Fysisk og mental sundhed
- God opførsel
- Overholde gældende retningslinjer
- Alle er velkommen

Vi holder til i Fodboldfabrikken på Kløvermarksvej 70, 2300 København S.
Det tager cirka 6 min at gå fra klubben og 2 min at cykle.
Man kan gå eller cykle gennem en private parkeringsplads for at spare tid, som angivet på tegningen nedenfor.

Man kan gå eller cykle gennem en private parkeringsplads for at spare tid.

Nedenfor vises ruten som er markeret med rødt.

Overblik over indgangen til Fodboldfabrikken, parkering og vejen til Sundby BK.

Bemærk parkeringsreglerne.

For nærmere informationer og træningstider kan du læse mere på følgende sider, ved at trykke under fanen esport.

For træning og udvikling
For retningslinjer, regler og adfærd
For arrangementer og events
For indmeldelse og udmeldelse