Menu

Velkommen

Velkommen til Sundby BK Esport! 


Sundby BK Esport er en del af Sundby Boldklub.

Vores formål med esport er at skabe positive rammer for jer, som ønsker at udvikle jer og være en del af et fællesskab med afsæt i esport. Fokus bliver på de mere populære spil, streaming og casting, lave youtube videoer, deltage i aktiviteter og andre arrangementer, LANs, turneringer og meget mere. 

Sundby BK Esport er en forening og ALLE som går ind for foreningens formål, kan blive medlem. Det er ikke et krav at være medlem eller en del af fodboldklubben. Man er medlem af foreningen, når kontingentet er betalt.

--> Som noget ekstraordinært på grund af corona-krisen har klubben besluttet at tilbyde alle en gratis prøveperiode på 2 måneder. Her kan man prøve alt hvad vores esportsforening kan tilbyde dig og det er gratis. 

--> Så tøv ikke - meld dig ind i dag. Du kan læse mere om at blive medlem i Sundby BK Esport ved at trykke her. Du kan også gå direkte til vores ansøgningsskema til venteliste ved at trykke her.  

--> Bemærk at vi først starter op når Sundhedsstyrelsen giver grønt lys. Det er også der din prøveperiode begynder. 

 

Esport og spil

Vi har følgende spil og udvikling på programmet. Andre spil og programmer vil blive tilføjet løbende eller hvis der er nok ønsker. Se hvilke udvalg af spil vi tilbyder samt træningstider og mere.

FIFA og PES 

Fortnite

CS:GO

League of Legends

Minecraft

Streaming og Casting (youtube og twitch)

 

Vi lægger vægt på undervisning i online adfærd, samarbejde, fællesskab og struktureret træning. 

Vores værdier er: 

- Fairplay
- Fysisk og mental sundhed
- God opførsel
- Overholde gældende retningslinjer
- Alle er velkommen

Læs nærmere om vores Kodeks - adfærd, retningslinjer og andre regler ved at trykke her. 

Vi holder til i Fodboldfabrikken på Kløvermarksvej 70, 2300 København S. Se nærmere for rutevejledning under menuen Find Vej eller tryk her

 

 

Vi glæder os til dit byde dig velkommen ind i esportsuniverset