U 18 pige Øst

Er du ny spiller og har lyst til at prøve kræfter på U18, så kontakt træner Bülent for at lave en aftale om prøvetræning.

Der vil være mulighed for at træne gratis med de første par uger og derefter vil du få en seriøs tilbagemelding om du passer til truppen/holdet.

I efteråret vil vi gå målrettet efter at etablere os sikkert i U18 Øst, og sætte vores aftryk på rækken.

Vi træner både alene og med 2. kvindesenior, og sikrer hele tiden, at de piger, der har evnen og viljen bliver matchet på vores stærke ungseniorhold også.

Selvom vi er seriøse med vores sport, så er det sociale og fællesskabet også en vigtig del i Sundby Boldklub, og der er fællesspisning, fester og ture med holdet i gennem sæsonen.

Kontakt gerne træner Bülent Erguc for mere information.

Bülent Erguc

Mail: berguc4@gmail.com