U 18 pige Øst

Er du ny spiller og har lyst til at prøve kræfter på U18, så kontakt træner Bülent for at lave og aftale om prøvetræning.

Der vil være mulighed for at træne gratis med det første par uger og derefter vil du få en seriøs tilbagemelding om du passer til truppen / holdet.

Jeg efteråret vil vi gå målrettet efter ved etablering os sikkert i U18 Øst, og sætte vores aftryk på rækken.

Vi træner både alene og med 2. kvindesenior, og sikrer hele tiden, at de piger, der har evnen og viljen bliver matchet på vores stærke ungseniorhold også.

Selvom vi er seriøse med vores sport, så er det sociale og samfundsselskab også vigtigt i Sundby Boldklub, og der er samfundspisning, fester og ture med holdet i gennem sæsonen.

Kontakt gerne træner Bülent Erguc for kun information.

Bülent Erguc

Tlf .: 41 45 43 82