Hjemmesideudvalg

Sundby Boldklubs hjemmesideudvalg Udskriv side

Formål
Det er hjemmesideudvalgets ansvar at udvikle klubbens hjemmeside og holde den opdateret i samarbejde med de personer, der har ansvaret for at opdatere holdenes sider.

Ambitionen er, at www.sundbyboldklub.dk bliver klubbens virtuelle samlingspunkt. Som medlem, træner, holdleder, frivillig, forælder eller samarbejdspartner skal du kunne finde alle de informationer, som du har brug for. Men det kræver, at du hjælper til og sender os gode forslag, materiale, ris eller ros, da en hjemmeside aldrig bliver bedre end dens brugere gør den til.

Materiale til hjemmesiden, nyheder m.v.
Hvis du har materiale til hjemmesiden, en nyhed du gerne vil have ud til klubbens medlemmer eller lignende kan du sende det til én fra Hjemmesideudvalget, som vil sørge for at lægge materialet på
www.sundbyboldklub.dk.

Holdansvarlig
Hjemmesideudvalget vil gerne opfordre til, at alle klubbens hold meddeler udvalget, hvem der har ansvaret for at opdatere holdets sider. Det kan være en træner, holdleder, spiller, forælder eller en anden som har tiden og lysten. Send venligst følgende oplysninger, så du kan blive oprettet i systemet som deladministrator:

1. Navn
  2. Fødselsdato
  3. Adresse
  4. Mobilnr.
  5. Forslag til brugernavn og adgangskode
  6. E-mail adresse

Hjælp til selvhjælp
Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med at lægge materiale på dine sider - eller der bare er noget, der driller. Så finder en af os en dag, hvor vi kan give dig et crashkursus.

Hvis du har lyst til at blive medlem af Hjemmesideudvalget, er der altid plads til en mere! Bare tag fat i en af os, så skal du straks blive involveret i arbejdet med at sørge for at klubben har den bedst mulige hjemmeside :0)