Ledige stillinger

Sundby Boldklub søger ofte trænere og ledere. På denne side vil de mere specifikke ønsker fra klubben blive lagt ud. Men du er altid velkommen til at kontakte en af vores afdelinger for at forhøre dig om muligheder.

KONTAKT BESTYRELSEN

Sundby Boldklub er en forening, som er i rivende udvikling. I nærmiljøet er der gennem de senere år blevet bygget en del nye boliger og SB har gennem de sidste 10 år satset på at tilbyde et attraktivt og udviklende træningsmiljø, særligt for ungdom.

Vi vokser og vi har brug for trænere til vores ungdomsafdeling. Vi har både pige og drengehold. Vi har både elite og bredde fokus i alle afdelinger fra U10 og opefter.

Vi ønsker veluddannede trænere med tæft for at udvikle hele spillere, der bliver en succes i fodbolden, socialt og bliver gode kammerater.

Vi mangler lige nu træner for:

2. Damer Danmarks Serien  Læs stillings opslag Tryk her.
U17 Drenge Øst Læs stillings opslag Tryk her.
U12 Drenge Cheftræner  Læs stillingsopslag Tryk her.
U12 Drenge A2 træner Læs stillings opslag Tryk her.
U13 Ass Træner                    Læs stillings opslag Tryk Her