Ledige stillinger

Sundby Boldklub søger ofte trænere og ledere. På denne side vil de mere specifikke ønsker fra klubben blive lagt ud. Men du er altid velkommen til at kontakte en af vores afdelinger for at forhøre dig om muligheder.

KONTAKT BESTYRELSEN

Sundby Boldklub er en forening, som er i rivende udvikling. I nærmiljøet er der gennem de senere år blevet bygget en del nye boliger og SB har gennem de sidste 10 år satset på at tilbyde et attraktivt og udviklende træningsmiljø, særligt for ungdom.

Vi vokser og vi har brug for trænere til vores ungdomsafdeling. Vi har både pige og drengehold. Vi har både elite og bredde fokus i alle afdelinger fra U10 og opefter.

Vi ønsker veluddannede trænere med tæft for at udvikle hele spillere, der bliver en succes i fodbolden, socialt og bliver gode kammerater.

Ledige stillinger:

Cheftræner U11 Drenge

Årgangen 2008

Spillere og organisation:
Ca. 40 spillere.
Der er pt. 4 forældre trænere, 1 ung trænerassistent
Der er 1 holdleder (assistent) tilknyttet årgangen, som laver det administrative.
Der er en aktiv forældre gruppe, der hjælper til med fundraising, kørsel mm.
Vi træner 2 gange om ugen mandage og onsdage.

Andre muligheder:
Derudover er der mulighed for at blive træner i Sundby Boldklubs Akademi (i samarbejde med FCK), som pt. har ca. 60 spillere fra årgang 2006 til årgang 2009.

Dig
Du forventes at videreudvikle a spillerne fagligt og socialt som foreskrevet af DBU i samarbejde med de øvrige personer omkring årgangen.
Du får ansvar for hele truppen og det forventes at du planlægger træningen for alle i årgangen.
Du har erfaring med træning af ungdomsspillere såvel fagligt som socialt.
Du har erfaring med en systematisk udarbejdelse af træningsprogrammer.
Du inkluderer (samarbejder) med de øvrige personer omkring holdet.
Du har sandsynligvis startet eller fuldført B2 (eller A) træneruddannelsen.
Du må gerne have haft en aktiv fodbold karriere, men intet krav

Stillingen indebærer en attraktiv trænerpakke med godtgørelse iht. kvalifikationer, trænerpakke og muligheder for videreuddannelse.

Har du lyst til at høre mere bedes du kontakte
Nichlas Hindsberg 31521228 eller nichlashjem@gmail.com

U18 piger ØST træner søges

U18 piger søger træner.
Truppen er på 20+ piger, og ligger øverst i U18 Øst rækken.
Løn efter kvalifikationer. Minimum B2 foretrækkes, eller tilsvarende kompetencer.

Der er udover jobbet som pigetræner også mulighed for at arbejde med det tværfaglige på pigesiden i klubben.

Trænerpakken indeholder godtgørelse, tøj, uddannelse mm.
Såfremt du har interesse i ovenstående bedes du kontakte Jesper Langhorn E-mail: jesperlanghorn@outlook.dk

U13 piger ØST træner søges

Truppen er på 35+ piger.
Der er tilknyttet ungdomstrænere som hjælp til træningen.
Den kommende træner får ansvaret for at planlægge og udføre træning for hele årgangen.
Løn efter kvalifikationer. Minimum B1, gerne B2.

Trænerpakken indeholder godtgørelse, tøj, uddannelse mm.

Sundby Boldklub søger træner til U13 drenge, række 1.

U13 drenge søger en ny træner til vores andethold, der består af ca. 20 spillere. Holdet sluttede i efteråret som nr. 3 i række 1 hos DBU København og din opgave bliver at videreudvikle spillerne og gerne bringe dem til mesterrækken.
Klubben forventer at du enten har eller vil påbegynde en DBU træner uddannelse, men endnu vigtigere er det, at du har lyst til at træne og lede ambitiøse (men også sociale) drenge; lave træningsprogrammer og have et stabilt fremmøde til træning og kamp. Du kommer til at indgå i et samarbejde med træneren for Øst holdet og med træneren for tredjeholdet. Der er pt. 6 trænere, heraf 3 forældretrænere, tilknyttet årgangen, der i alt tæller ca. 55 drenge.
Trænerpakken indeholder godtgørelse, tøj, uddannelse mm.
Såfremt du har interesse i ovenstående bedes du kontakte holdleder Bent Kristensen på bent_kristensen@yahoo.com eller på mobil 20358449