Menu

En stjerne mindre på jorden

Bo Hammer
03. juni 2018 kl. 06:10
Det er med stor sorg, at vi skal meddele jer, at Ole Bærentzen døde i torsdags.

Ole,  vores  tidligere og mangeårige formand, har med sin ledelse af Sundby Boldklub været med til at gøre Sundby Boldklub til det, som klubben er i dag.  

Ole trådte ind for at hjælpe, hvor tidligere bestyrelser blev væltet,  trådte af og leverede underskud år efter år. Det blev til mere end 10 år på posten, og ikke nok med det fik Ole sat skik på bestyrelsen og økonomien, skabte retning og satte kursen for den markante udvikling, som Sundby Boldklub har gennemgået siden år 2000.  

En udvikling, som Oles gode og rolige sind, lyst til samarbejde og store overblik har været afgørende for.

Det er i Oles tid, at ungdomsarbejdet blev prioriteret, fik eget budget og akademiet fik lov til at blomstre op. Her voksede ungdomsafdelingen fra 50 medlemmer til mere end 600. Det er også i Oles tid, at en del af bestyrelsen, sammen med andre gode kræfter, fik bearbejdet politikerne på rådhuset til at afsætte penge til vores kunst. Det er i Oles tid, at vi har fået opbygget den respekt, der i dag hersker om vores ungdomsarbejde.

Ole blev tankevækkende mindet i dag i en kamp, hvor gode rutinerede kræfter sammen med ikke mindre end syv spillere under 18 år slog nummer fire i københavnerserien.

På mange måder var Ole som en rigtig god fodbolddommer. Man vidste, at han var der -  han var der altid – men han behøvede ikke at gøre sig bemærket. Samarbejde og Sundby Boldklub kom altid i første række. Det er det, som har gjort Sundby Boldklub til den klub, vi kender i dag.

Nogle siger, at når en stjerne slukkes, så tændes en ny. Dem af os, der ved, hvad Ole har betydet for Sundby og hans nærmeste, vil nok tvivle. Og det er jo heller ikke alle stjerner, der menneskeligt og resultatmæssigt bliver til ledestjerner. Det blev Ole.

 

Æret være hans minde og vores varmeste tanker går til Oles kone, hans døtre, hans svigersønner og børnebørn, som alle kommer ofte i Sundby Boldklub.

 

På vegne af bestyrelsen

 

Bo Hammer