Licens og pigeafdelingen.

Steen Gleie
12. januar 2021 kl. 08:04

Så kom der gode nyheder fra DBUs licensafdeling. Sundby har nu fået lov til at ansøge om licens til pigeafdelingen.

I den kommende tid starter det hårde arbejde med at få lagt grundstenen til en satsning på pigerne i Sundby Boldklub.

Der er allerede nu lagt en god bund med flere gode ansættelser og dygtige folk, som allerede er i klubben.

Det er meningen, at vi hen over foråret samler kræfterne og får stablet et super udviklingsmiljø på benene til vores piger med de trænere, som allerede er i klubben og med de nyankomne trænere.

Vi taler her om optimerede træningsformer og systematik i træning, samt også forhold rundt om holdene så som fysisk træner, mental træner etc.

Vi glæder os til at være med til at flytte pigefodbolden på Amager og i bund og grund i hele Danmark.

Steen Gleie

Talentchef