Stadigvæk nedlukning

01. februar 2021 kl. 17:56
af klubben

Kære medlemmer af Sundby Boldklub,

Som det jo nok ikke er gået nogens næse forbi, så er restriktionerne endnu en gang forlænget.

Det får selvfølgelig igen konsekvenser for Sundby Boldklub. Jeg ved, at ALLE savner at komme på træningsbanen og mødes med kammerater og røre bolden og få trænet fodbold.

Men som det ser ud lige nu, så er der ikke ændret noget. Vi er stadig lukket ned. Den største udfordring er ikke arrangementet på banen (selvom det alene er kæmpeudfordringer for os), men det ligger i selve anbefalingen om IKKE at mødes med mere end 5 personer ud over ens husstand. Hvis 4 spillere mødes med en træner, så har hver spiller ”lukket” for fire andre. Så kan man reelt kun mødes med de samme 4 + 1. Og man kan ikke skifte træningsgruppe til næste gang. For så mødes man med flere end 5. Og for trænerens vedkommende, så kan han godt træne flere grupper, men efter at have trænet med den første, så overskrider han antallet af personer, som det anbefales at mødes med.

Jeg er helt med på, at det kun er anbefalinger, men vi ønsker ikke i Sundby Boldklub at være med til at øge smittespredningen. Der kan sagtens være nogle af jer medlemmer, som synes, at det er noget pjat, men det er nu den holdning, som vi har valgt. Vi vælger at følge anbefalingerne fra myndighederne, så vi ikke skal sætte vores trænere i situationer, som er uhensigtsmæssige.

Hvad betyder alt dette så? Fuldstændig som restauranter lige nu må tænke alternativt, så må vi også tænke alternativt.

For medlemmer: Som udgangspunkt er kontingent et medlemskab af foreningen og ikke betaling for træning. Men vi fortsætter med at sende træningsprogrammer ud til vores trænere, som vil videreformidle dem. Det vil ofte være øvelser til at arbejde med individuelt. Karim, Thomas og Ida arbejder med programmer til vores U11 og ned. Ligeledes vil vores forældretrænere i det omfang, som det er muligt prøve at holde snor i spillerne, så alle kommer godt gennem denne periode.

For Talentafdelingen: Her vil vi stadig betragte ekstrabetalingen som en form for kontingent. Vi sender ligeledes her programmer ud. Vi holder virtuelle møder med vores fysiske og mentale træner. Vi laver videomøder og trænerne prøver at holde kontakt med spillerne individuelt. Der laves videosekvenser, som kan trænes individuelt. Vi arbejder også lige nu med flere former for virtuelt fællesskab, som vi melder ud snarest. Patrick og Anton har ansvaret for, at der formidles ovenstående og at vi arbejder på at holde en fysisk form, gerne garneret med core træning.

For Pige U12 – U18:  Vi prøver også her med programmer til individuel træning. Der laves videotræning. Vi prøver at holde kontakt til alle spillere via trænerne. Vi har her fælles træning på nettet og vi arbejder med at holde videomøder med spillerne. Henriette holder kontakt til alle trænere og sørger for at følge op på udviklingen.

Akademiet: Her betales for den ydelse, som vi leverer. Vi er klar over, at vi ikke træner i samme omfang, men Thomas lægger hver uge nye challenges op. Han sørger for, at man nu kan arbejde med et teknikmærke og med en teknikmærkedag, hvor vi mødes, når alt dette er overstået og tager ”eksamen” i teknikmærket. Vi laver en gratis forårscamp og en gratis sommercamp i stedet for blot en voucher.

Kvindesenior 1: De er underlagt andre regler ift den række, som de spiller i. Derfor må de træne under foranstaltninger. Det betyder bl.a. også, at man IKKE må opholde sig på hverken 5 eller 11 mandsbane, når de træner.

Herresenior 1: De arbejder som alle andre i klubben med individuelle programmer.

Alle andre: Det er fuldt forståeligt, at I gerne vil tilbage. Vi vil også gerne have jer tilbage. Men I kan ikke komme til det. I må bruge vores baner (Undtagen når Kvindesenior 1 træner), hvis I overholder forsamlingsforbuddet.

I MÅ UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER BRUGE OMKLÆDNINGSRUM!!!! Vi kan risikere alvorlige udfordringer med kommunen, hvis dette sker.

Hvad angår betaling, så er det nu, at jeg vil bede jer om at støtte os. Vi har ikke valgt at sende medarbejdere hjem på lønkompensation. Det har vi ikke, fordi vi vil stille de ovennævnte tiltag til rådighed for jer. Og jeg er helt klar over, at det ikke er som at træne rigtigt. Og bestemt da ikke for akademiet. Men ligesom restauranterne er nødt til at lave take away, og gerne ville have gæster i restauranten, men ikke kan få det grundet restriktioner, så er vi nødt til at prøve at lave noget alternativt og henstiller til jer, at I bakker op om både klub, talentafdeling og akademi.

Vi vil meget gerne tilbyde en klub, som kan starte op igen, uden at I har mistet for meget undervejs. Det er også en af overvejelserne i forhold til medarbejdere. Ligesom vi uanset lønkompensation stadig har udgifter. Derfor prøver alle efter bedste evne at sørge for jer undervejs i denne nedlukning.

Så hjælp os. Vi glæder os til at se jer igen.

Vi kommer til i løbet af ugen at evaluere myndighedernes anbefalinger og lige så snart, at vi har muligheden, så vil vi være tilbage på banen. Vi vil prøve at opdatere jer igen omkring 7/2. Vi arbejder konstant på at finde løsninger, så vi måske kan mødes under forsvarlige rammer!

MvH

Bo Hammer