Oprustning i Coronatider.

Steen Gleie
09. februar 2021 kl. 18:30
Ny Hovedtræner i U 15 drenge

Mens vi alle spændte venter på at kunne komme i gang med træningen igen, så arbejdes der hårdt for at sikre optimale forhold for vores spillere, når de igen træder ind på anlægget.

Som tidligere nævnt har vi ansat Mahmut Ercan til U17D. Han er i gang med den virtuelle træning for spillerne og prøver at holde gejsten oppe hos drengene.

Og vi har netop fået en ny træner ind i klubben på drengesiden.

Det drejer sig om Serdar Sulfovski, som tiltræder stillingen som hovedtræner på U15. Han er 23 år gammel og har tidligere arbejdet med talenthold i hhv. Hvidovre og Fremad Valby. Han får ansvaret for Ligaholdet til kampe og vil i samarbejde med de andre trænere og Patrick Tronborg (Ungdomsudviklingstræneren) sørge for at bringe vores talentfulde spillere endnu videre.

Steen Gleie

Sportslig leder og talentchef