Menu

Flot fight var ikke nok

image
Kjeld Rasmussen
14. oktober 2019 kl. 12:06
Sundby BK-Østerbro IF 1-3
Der var god lyd fra spillerne under opvarmningen, og de virkede tændte og klar til kamp. Det gik også rigtig godt i 1. Halvleg og vi styrede spillet og kom til flere chancer. Holdet kom ud til kampen med et helt andet udtryk end de plejer, i dagen kamp havde træneteamet ændret formation til 3-5-2 hvor den ene 6 ere´ skulle mandsopdække Østerbros bedste spille Cecilie Bergholdt.  
19 minutter skulle der gå da vi får sat en mønstre angreb op, bolden kommer ud i højre side hvor Kristina Andersen lægger bolden perfekt på tværs til en hel fri Arnela Muminovic som sparker bolden i kassen til 1-0. Der var flere store muligheder i løbet af 1 halvleg som desværre ikke blev omsat til mål.
Vi gik til pause med en 1-0 føring og i pausen blev der aftalt at vi skulle foresætte vores høje press og der blev rettet et par andre småting.
2. Halvleg går i gang og Østerbro sætter selvfølgelig pres på os, det pres modstå vi godt til at starte med og vi får da også spillet os til en enkelt situation hvor vi kunne ha øget til 2-0. Vi har i de tidligere kampe lavet mange personlige fejl og det skete desværre også i lørdags. På bare 10 minutter score Østerbro tre mål, så stillingen er 1-3.
Vi får nogle chancer til sidst, men det blev desværre ikke til mere og vi må gå med bøjet hoved og være skuffet over resultatet. Nu kan vores mål for efteråret højst sandsynligt ikke indfries og det slut med mindre der kommer mirakler til slut. Vi vil dog stadig gøre alt for at vinde alle de sidste kampe og få spillet/holdet på ret køl igen.
Spillere skal have stor ros for deres hårdt arbejde gennem hele kampe og på den indsat kan træneteamet i hvert fald ikke sætte en finger på, der var rigtig mange gode takter og holdet begynder så småt at finde formen fra foråret.
Næste kamp i turneringen er lørdag den 26.oktober kl. 13 ude mod FB men inden da har vi pokal kamp d.23 oktober mod BSF fra Gjensidige kvindeliga. Kampen spilles kl.19:00 hjemme på kunsten.
Målscore:
19” 1-0 Arnela Muminovic
61” 1-1 Andrea Skjold 
67” 1-2 Simone Kristensen
69” 1-3 Cecilie Bergholdt
Women of the match: Arnela Muminovic