Menu

JULEMARKED I TØNDER

image
Flemming Jacobsen
22. oktober 2020 kl. 13:12
Rejsen foregår i perioden 30.11.20. – 02.12.20.

3 dages rejse med JULEMARKED i Tønder.

 

Dag 1 (morgenkaffe m/rundstykke, frokost, aftensmad).

Afgang fra Helsingør. Opsamling undervejs mod Storebæltsbroen. Vi kører videre henover Fyn, og over Lillebæltsbroen. Fortsætter mod Christiansfeld. Her får vi en klassisk rundvisning, med bl.a. Brødremenighedskirken.

Herefter kører vi til Den Gamle Grænsekro, hvor vi spiser en dejlig frokost.

Fra Christiansfeld køres til Bredebro. Her gør vi ophold ved Toosbuys Torv. Vi får eftermiddagskaffe og kage, hvorefter der er tid til på egen hånd at handle i ECCO og LEGO’s outlet butikker. Her er der mulighed for at finde nogle af julegaverne.

Turen fortsætter videre til Skærbæk. Indkvartering og aftensmad på Skærbæk Centret. Indkvartering sker i feriehuse, indrettet med soveværelse og opholdsstue med køkken (morgenmad og aftensmad, spises i centrets restaurant).

 

Dag 2 (morgenmad, frokost og aftensmad).

Efter morgenmaden kører vi over dæmningen til Rømø. Vi får en kort rundtur på øen, inden vi besøger Rømø Kirke. Derefter videre til Møgeltønder. Her kigger vi indenfor i Møgeltønder Kirke. Vi spadserer gennem den brostensbelagte Slotsgade, hvor du har mulighed for at kigge indenfor i den populære og hyggelig lade, Butik Slotsgaden. Her findes mange spændende ting indenfor brugskunst, nisser og nips.

Vi fortsætter videre til Tønder. Her starter vi med at besøge Wegner Museet. Vi får en fortælling om Wegner, efterfulgt af muligheden for at se udstillingen om Wegners design stole i Vandtårnet. Man kan både se og prøve stolene. Museet rummer også udstillinger om kniplinger, sølv, kunst og lokalhistorie.

Vi spiser en let frokost i Tønder. Herefter vil der være tid til på egen hånd at opleve byens julemarked og julehytterne med forskellige lokale specialiteter og kunsthåndværk. Her findes julestemningen også.

På et aftalt tidspunkt køres der retur til Skærbæk. Aftensmad i restauranten.

 

Dag 3 (morgenmad og frokost).

Efter morgenmaden, forlader vi hotellet først på formiddagen. Der køres til Løgumkloster, hvor der vil være en rundvisningen i Kirken og Klosteret. Herfra går turen videre mod Sjælland. Ophold for frokost undervejs. Videre kørsel over Fyn mod Sjælland, vi forventer at kunne sætte de sidste af i Helsingør ca.kl.19.00.

 

 

INDEHOLDT I PRISEN

  • bustransport i moderne langtursbus
  • broafgifter
  • forplejning som nævnt i programmet
  • lokalguider som nævnt i programmet          
  • dansktalende turleder på hele rejsen

 

PRIS    Kr.2.895,00.

Rejsenr. 301120   Rejseperiode 30.11.20.-02.12.20.

Tillæg eneværelse   Kr.725,00.

Tilmelding   Hurtig tilmelding tilrådes

Valuta på rejsen   Danske Kroner.

 

SCAN-Rejseservice er agent for rejsens tekniske arrangør Lauritzen Rejser ApS, reg. 3185.