Regnskab første kvartal 2019 – det går kontingentet til

03. juli 2019 kl. 11:07
Ud over mange flotte resultater i stort set alle årgange fra ungdom til senior og for begge køn, så kom Sundby Boldklub fint igennem første kvartal rent regnskabsmæssigt.
Vi afsluttede første kvartal med et mindre plus på godt 50.000 kr. og den samlede omsætning var på godt 850.000 kr.
· Godt 5 pct. af de samlede udgifter går til seniorafdelingen
· Omkring 60 pct. af de samlede udgifter går direkte til ungdomsudviklingen – løn, skat, godtgørelser, uddannelse mv.
· Udgifterne til klubhus, vand og varme udgjorde 13 pct.
· Diverse udgifter til DBU udgjorde 8 pct. – turneringer, dommere og anden betaling for medlemskab af DBU
· Køb af sportsmaterialer udgjorde 12 pct.
· Øvrige udgifter udgjorde 3 pct.
Sundby Boldklub forventer, at der i 2019 anvendes godt 2,5 mio. kr. på udviklingen af vores ungdomsafdeling. Derfor er vi ikke i tvivl om, at vi har et af øens bedste trænings- og udviklingsmiljøer.
Bestyrelsen.