Sikker sejre til damesenior

52 min 5-0 Pernille Mellergaard / assist Simone Johansen
73 min 6-0 Pernille Mellergaard / assist Simone Johansen
Women of the match: Pernille Mellergaard
Så fik vi sæsonens første sejr, og det var fuld fortjent!
Vi spillede en god gang offensivt fodbold fra start af, og det gav pote efter blot 4 minutter da Pernille Mellergaard startede sit eget one man mål show med det første af fem mål i kampen. Hun kan takke Simone Johansen for hendes dejlige flødefod på dagen som førte til flere perfekte indlæg. Dejligt at se Simone tilbage i det hopla og den spillelyst.
Andrea kom også på måltavlen, da hun gør det til 2-0 hvor hun kommer løbende hen mod et endnu et perfekt indlæg fra dagens flødefod og smadre bolden i kassen.
6-0 er et godkendt resultat men det kunne godt have været til langt flere mål, men som der blev sagt, dem gemmer vi til de næste mange kampe.
Det var dejligt at se at alle bare var klar fra start og ville vinde for hver én pris. Nu er vi igang og der skal nok komme flere point på kontoen.
Næste kamp er på lørdag kl.12:00 i Vanløse idrætspark hvor vi møder FC Damsø. Damsø er kommet lidt blandet fra start med to sejre over FB og Herlufsholm, men har tabt til både HB Køge og Østerbro.
Vi kender Damsø rigtigt godt og det er altid spændende at se hvilken taktik deres træner Rene har lagt for dagen. Nu må vi se, spændende bliver det ihvertfald og der er som regel i vores interne kampe garanti for mange mål.
Øvrige resultater!
Næsby BK-Østerbro 0-2