Sundby på (ny) vej.

Steen Gleie
17. august 2020 kl. 20:23

Fra august 2020 er der lavet lidt omstrukturering i Sundbys stab. Undertegnede er blevet ansat som daglig leder/talentchef. Anton Lyme er blevet Head of Coaching A og Patrick Tronborg er blevet Ungdomsudviklingstræner.

Det betyder, at Karim Graini er blevet Børneudviklingstræner og Ida Perin er blevet Pigeudviklingstræner.

Samtidigt er Annli Enevoldsen fortsat som fysisk og mental træner og Thomas Karabulut er Head of Academy.

Det er er kraftig opgradering og vi glæder os alle til at komme godt i gang med vores opgaver. Men hvad betyder det så i hverdagen?

Allerførst vil vi prøve at skabe flere sammenhænge mellem hold, årgange og segmenter, således at mantraet ikke er ”småt er godt”, men vi går til ”Bigger is better”.

Det kommer til at betyde, at vi kigger på, at flere hold kan træne sammen – at flere trænere kan udveksle ideer og evt. spillere med hinanden – at vi går til at skabe et større fællesskab og at alle tager godt hånd om hinanden og det enkelte medlems udvikling og trivsel.

Karim og Ida vil være tæt på trænere og forældretrænere i segmentet Fnuggi til U12 piger og drenge. De vil være primus motor i planlægning af træning og supervision af trænere og forældretrænere.

Patrick vil tage sig af segmentet U13 – U15 drenge og Anton af segmentet U16 – senior. Undertegnede vil supportere U13 piger – kvindesenior.

Alt i alt vil vi skabe mere sammenhæng i træningen og sørge for at den enkelte spiller, hvad enten man er pige eller dreng, får et tilbud, som er passende.

Vi har et tilbud til alle – tilbuddet er ikke nødvendigvis det samme!

Vi vil i den kommende periode indkalde til trænermøder og forældremøder og prøve at fortælle om den sammenhæng, som vi gerne vil have frem i klubben.

Der er derfor et fælles trænermøde for alle TORSDAG D. 3/9 KL. 19:00 I TUTTEN!

Forældrene kan forvente indkaldelser til forældremøder hen over efteråret.

MvH

Steen Gleie