THE ALL STAR TEAM – TRÆNERE OG LEDERE

image Jesper Langhorn (Kylle)
Jesper Langhorn/ Bruno Jacobsem
19. juni 2019 kl. 07:14

JESPER LANGHORN har helt utraditionelt valgt at sætte sit ALL STAR TEAM med de trænere og ledere, som han har samarbejdet med i perioden 1975-2019. Selv med KYLLE som træner ville dette mandskab få meget svært ved at vinde en fodboldkamp. Holdet har fået følgende udseende:

BIRGIT FRID.  Jeg har fulgt hende igennem hele hendes karriere og kørt hende til træning i Brøndby, da talentet skulle prøves af. Stadig aktiv på divisionsholdet, bestyrelsesmedlem og skoleleder på DBUs fodboldskole.

ERLAND SEIERSEN.  Æresmedlem og ”fader” til store dele af medlemmerne på Amagerbro. Min første træner og ungdomsformand i en lang periode. Senere formand og samlingspunktet i klubben. En legendarisk bestyrer i tutten. Herfra grundlagde han klubbens sociale profil via fester.

RENE ENGSTRØM.  Æresmedlem og mangeårig kasserer og formand. BOLO var en respekteret leder, som man godt kan være uenig med; men altid løse det over en øl bagefter. Talentet kulminerede til vinterturneringen, hvor vi ofte spillede på hold og vandt turneringen

CLAUS PAULI.  Han var også min første træner; men en hyggeonkel og spasmager. Var blandt klubbens vigtigste sociale personligheder og klubmand af højeste klasse. Han var desuden pigetræner, bestyrelsesmedlem samt holdleder på 1. herre igennem 10 år. Ære være hans minde.

JYTTE HENDRIKSEN.  Eneste kvindelige æresmedlem. Vi samarbejdede som ungdomstrænere i mere end 20 år med fælles ture i udlandet. Styrede hele pigeafdelingen og trænede 3-4 hold. Uden Jytte havde vi ikke haft pigefodbold i de første mange år på Kløvermarken.

MOGENS STEINLEIN.  Fremtrædende i klubbens A-udvalg (sammen med Poul Larsen, Buller og Pauli) der støttede 1. herresenior i mange år. Ungdomsformand i de svære år omkring flytningen. Han tog sig af møder og forældre, når jeg arbejdede på banen. Vi var ikke altid enige omkring fodbold.

LARS WEERWAGEN.  En hyldest til en mand, der ikke kun er TUTTEFAR, men klubbens samlingspunkt, som alle børn kender og glæder sig til at hilse på. Eminent samarbejdspartner med alt omkring fælles afslutninger, turneringer, sociale fællesspisninger og meget andet.

OLE BÆRENTZEN.  Svigerfar skal på holdet for at redde klubben i en meget svær periode og sige ja til formandsposten, da barnebarnet ringede og spurgte. Satte klubben i system; så vi fik hovedstadens største og bedste ungdomsafdeling. Han skaffede kunstgræsbanen i unikt samarbejde med Lene Rydal og nye omklædningsrum. Ære være hans minde.

BO HAMMER.  Sammen er vi opvokset i Hørgården, spillet ungdomsfodbold sammen, været ungdomstrænere sammen og været i bestyrelsen sammen. Bo er en seriøs klubformand, der har fået sat alt i system. En vigtig person med visioner.

NOUR EDDINE RAIDA.  Æresmedlem og kasserer i 25 år. Jeg var med til at ansætte Raida som 3B-træner; hvor han var en kæmpe personlighed for hele klubben. Som træner var hans fantastiske taktiske oplæg: ”Spilla Kylla”. Altid festlig ved vinterturneringen og socialt samvær.

BRUNO JACOBSEN.  Vi har siddet i bestyrelsen over flere omgange. Helt tilbage fra Amagerbro har han båret klubbens pige- og dameafdeling med økonomisk støtte og hjertet på rette sted. Er stadig i gang med at styrke klubben og damerne.

JESPER LANGHORN har også sammensat en meget bred bænk; men det fylder en halv telefonbog at opremse deres meritter. Det skorter ikke på superlativer, men af pladshensyn nøjes vi med at opremse deres navne:

BO HINDKJÆR – CLAUS ØSTERVIG – JØRN HINDKJÆR – JESPER KELDSTRUP – PETER CHRISTENSEN – SVEND HANSEN – FLEMMING KYLLESBECH – BENT KRISTENSEN.

NOUR EDDINE RAIDA.  Æresmedlem og kasserer i 25 år. Jesper Langhorn var med til at ansætte Raida som 3B-træner; hvor han var en kæmpe personlighed for hele klubben. Som træner var hans fantastiske taktiske oplæg: ”Spilla Kylla”. Altid festlig ved vinterturneringen og socialt samvær.