VINTERTURNERINGEN 2019

Bruno Jacobsen
19. august 2019 kl. 19:42
FRA ÅRGANG 1939 TIL ÅRGANG 2002

Bestyrelsen har godkendt konceptet for vinterturneringen 2019. Vi har valgt at prioritere de unge spillere, som repræsenterer klubbens elitehold. Derfor har vi inviteret spilleberettigede medlemmer, som er født 2001 og 2002, men endnu ikke er fyldt 18. år, til at deltage i turneringen

Vinterturneringen afvikles i uge 47 – 48 – 49 hver tirsdag og torsdag; hvor der spilles kl. 19.00 og kl. 20.00.

Afslutningsfesten afvikles lørdag den 7. december kl. 15.00, hvor finalestævnet afvikles. Fra kl. 18.00 festes der i klubhuset, hvor der er holdpræmier, individuelle præmier, lotteri, klubsange og dans.

For at spille fodbold i vinterturneringen skal deltagerne være spilleberettiget i Sundby Boldklub, ansat af Sundby Boldklubs bestyrelse eller frivillig leder godkendt af Sundby Boldklubs bestyrelse. Det koster 150 kroner at deltage i vinterturneringen; som også inkluderer afslutningsfesten. Det koster 50 kroner kun at deltage i vinterturneringen; som ikke inkluderer afslutningsfesten.

For at deltage i afslutningsfesten (uden at være tilmeldt som spiller) skal vedkommende være aktiv eller passiv medlem, ansat af bestyrelsen eller frivillig leder godkendt af bestyrelsen. Her bliver de tilmeldte implementeret på de forskellige hold efter lodtrækning. Det koster 150 kroner at deltage. Afslutningsfesten er et lukket arrangement, hvor kun de tilmeldte kan deltage. Regler for nydelse af alkohol for deltagere under 18 år følger senere.

Proceduren for tilmelding og betaling følger senere.