Menu

Ny assistenttræner til 1.kvindesenior

image
flemming Jacobsen
26. januar 2021 kl. 09:28
  1. kvindesenior

Efter Thomas Nielsen valgte af stoppe som assistenttræner pr. 31.12.2020 har Kvindesenior 1 nu fundet deres afløser. Valget er faldet på Johnny Christiansen.

Der skal lyde en stor tak til Thomas for den store indsats og et altid godt humør, som vil blive savnet. Vi ønsker Thomas held og lykke fremover.


Johnny introducerer sig selv:

Hej,

Jeg hedder Johnny, de fleste kender mig nok som ”Stjans”. Jeg kommer med trænererfaring fra mange år i B.1908 og har også været træner for U16 Elite Øst i Sundby. I sæsonen 2019/2020 tog jeg tilbage til B.1908 og var assistenttræner for deres 1. herrer i Danmarksserien.

Jeg er nu tilbage i Sundby Boldklub, hvor Jeg har skrevet en kontrakt for en 1-årig periode, som assistenttræner for 1. Kvindesenior.
Det er en meget talentfuld trup med en god blanding af rutinerede og unge piger. Jeg tror at med min trænererfaring kan jeg bibringe med noget godt til truppen, og være med til at udvikle både holdet og spillerne, ligesom teamet og spillerne kan bidrage til at udvikle mig som træner.

 

Jeg glæder mig ekstremt meget til at løfte opgaven. Vi ses på banerne!

 

Kvindeformandens ord om ansættelsen:

Vi er superglade for ansættelsen af Johnny, som vi håber med sin erfaring både som træner, men også gennem sin coachinguddannelse kan bidrage med en masse til teamet, både på team- og individniveau. Johnny kender Sundbys værdier og mindset, og jeg er sikker på han nok skal vise sig, som en stor gevinst for os.