Kom og Støt U14 Drenge

24. oktober 2017 kl. 10:08
Det første hold der kan vinde Østrækken !

Nu på søndag spiller U14 drenge hjemme mod Næstved kl 10:00 på ny kunst lige ved Fremad Amagers klubhus.

Drengene kan med en sejr sikre sig en lille matchbold ift at vinde øst 1 rækken. Holdet vil med en sejr bringe sig 4 point foran netop Næstved, som er det eneste hold der rent pointmæssigt har kunne true drengene for alvor her i efteråret.

Drengene fik en rigtig fin generelprøve op til kampen, da holdet igår spillede en træningskamp mod Hørsholm fra Elite Øst 1. Her havde vi 17 spillere i kamp (det samme som Hørsholm) og drengene leverede en rigtig overbevisende præstation og vandt med 3-1, hvilket var 2-3 mål i underkanten ift spil og chancer.

Kom og støt drengene og spred en god stemning og hyggelig atmosfære på sidelinjen.