51 spiller på fællesholdene.

Thomas Karabulut
29. august 2018 kl. 15:30

Sundby Boldklub er storleverandør af spillere på fællesholdene i 2300 samarbejdet, som er et samarbejde på tværs af klubberne Sundby Boldklub - Fremad Amager - B1908.

Ikke færre en 51 spillere fra klubben, er repræsenteret i de respektive årgange U14-U19, hvilket procentvis er over halvdelen af det samlede antal spillere fra de tre klubber.
Og langt størstedelen er spillere som helt eller delvist har haft størstedelen af deres fodboldopdragelse i klubben.

Så vi må udfra de tal konkludere, at spillerne fra årgangene 2001-2005 har fået en rigtig god og solid bagage med i rygsækken med henblik på deres videre udvikling.

For langt de flestes vedkommende, er det også et produkt af den megen ekstra træning spillerne har fået i tiden fra U10-U13. I den tid har de trænet 5-6 gange om ugen, hvilet vil sige 2-3 ekstra træninger om ugen på klubbens fodboldakademi.

Det har utvivlsomt været en af nøglerne til, at vi har så mange dygtige spillere omkring fællesholdene og derudover har kunne producere landsholdsspillere på både drenge og pigesiden i klubben.