Årets Ungdomsspiller 2019

Nora Suhr Larsen

PRÆSENTATION AF ÅRETS UNGDOMSSPILLER

NORA SUHR LARSEN

Nora startede sin karriere på Kløvermarken, hvor CIK blev første destination. Her var kun et enkelt pigehold; så lysten til at prøve nye udfordringer sendte den ambitiøse pige til Sundby Boldklub. Her fik de rødblusede en markant profil på U-13; der var så talentfuld, at hun også spiller turneringskampe på U-14 og U-16.

Efter en enkelt sæson blev Nora ved klubbens afslutningsfest hædret med titlen ÅRETS PIGEUNGDOMSSPILLER 2018-2019. Lysten til at spille på højt niveau, fik også Nora implementeret på Sundby Boldklubs akademi. Her giver cheftræner Thomas Karabulut følgende karakteristik: ”Nora er en bevægelig midtbaneslider med fightervilje og vinterkultur. Hun har fine tekniske kvaliteter; men første berøringerne skal forbedres og hun tager for ofte unødvendige driblinger”. – Det bliver næppe svært at ændre, for Nora er en af klubbens mest trænende spillere.

Man bliver ikke valgt som årets ungdomsspiller blandt 300 øvrige piger uden menneskelige kvaliteter. Nora er en høflig og velopdragen pige, hvis smittende humør og engagement spreder begejstring hos medspillere og alle andre. Det bliver spændende at følge Nora i fremtiden.