Menu

BILLETSALGET TIL DBU FODBOLDSKOLE ER SKUDT I GANG

image Sidste år deltog der 80 børn på DBU Fodbolskloe i SB
Webmaster
27. februar 2019 kl. 10:52

i 10 år har mere end 1000 børn driblet igennem en uges fodboldaktiviteter, og igen i år inviterer Sundby Boldklub børn til DBU Fodboldskole, til Danmarks bedste sommerferieaktivitet

I år er det børn fra årgang 2004-2012.

Landsholdsbold og nye træningsøvelser

Deltagerne bliver i år udstyret med en Select Talento bold – håndsyet og specielt udformet til børn. Designet, der går fra rødt over i sort, er det samme som på den Super Brilliant-bold, som landsholdsspillerne spiller med.

Når bolden skal dribles rundt på grønsværen, bliver det med øvelser fra et helt nyt trænerhæfte. Træningsøvelserne tager udgangspunkt i DBU´s børne- og ungdomstræneruddannelse, og programmet sikrer, at alle – uanset niveau og alder – kan udvikle sig til at blive bedre fodboldspillere.

Billetsalget begynder i dag

Billetsalget for årets fodboldskoler sparkes i gang i dag tirsdag den 4. december kl. 10.00. Det er derfor fra i år muligt at give en billet i julegave, hvilket har været et stort ønske fra mange forældre og bedsteforældre.

Fodboldskolebilletten giver adgang til fem dages program fra kl. 9-15 hver dag og ikke mindst et træningssæt fra hummel, et diplom, en drikkedunk og den specialdesignede fodboldskolebold. Billetten koster 869 kr. 

Køb billet og læs meget mere om DBU Fodboldskole lige her.