Flot præsentation af årgang 2007 drenge

image Glæden kan være stor
Flemming Jacobsen
27. august 2019 kl. 16:58

Sundby drenge 2007 var forbi Jægersborg boldklub der havde et stævne.
Vi ender med at gå hele vejen til finalen og tager den store pokal med hjem til Sundby boldklub .
Flotte kampe som bliver spillet på flot spil og stort løbe arbejde for hinanden.
Vores målmand havde ikke det store at lave men når der var kunne han bevise at selvom der ikke var meget at lave disker han op med gode redninger og hurtige igangsætninger.
Vores forsvar var virkelig oppe på dupperne i dag og virkelig havde tålmodighed i opspillet samt opdækning var virkelig med stor pil opad .
Vores midtbane løb de extra meter som gør at de løse bolde bliver vundet og fuldt videre til dejligt poleret spil.
Vores angribere var ikke helt skarpe men når det virkelig var tid til at få sparket et mål et flere gjorde de deres pligt.
Flot spil og masser af glæde samt smil fra spiller og trænerteamet 🙂
Vi tager hjem med 5 vundne kampe og en målscore på 9-0 .