Menu

Hæderlig start for årgang 2006

image
Bent Kristensen
27. august 2019 kl. 17:08

Årgang 2006 drenge. Klar sejr til a holdet, men nederlag til de 2 andre hold.

A holdet spillede mod LSF og selv om vi plejer at vinde knebent, så er det alligevel med en vis nervøsitet når vi starter turneringen med de skader vi nu har at slås med. Kampen startede lidt nervøst men vi fik hurtigt overtaget og kom frem til nogle gode rigtig muligheder, men der gik nok ca. 15 min. inden vi fik scoret. Her fik Noah med en genial hælaflevering spillet Balder fri og han scorede sikkert. Herefter var der kun et hold på banen og det ene angreb efter det andet væltede frem mod LSFs mål. Kampen endte 6 - 0 og er største sejr i vores tid i Øst1/liga2. Der var en god indsats fra alle og for første gang hørte jeg træneren være tilfreds med alle spillere. Det bliver spændende at se holdet spille pokalkamp på hjemmebane tirsdag mod B93.

Andetholdet tog til B1903, som er en svær modstander og B1903 lukrerede på et hav af fejl i vores spil. Når samtidig effektiviteten mangler så skal det jo gå jgalt og holdet tabte 7 -3. Holdet mangler hårdt kaptajnen i forsvaret - Villads - men han er desværre ude indtil efterårsferien pga. et kompliceret brud på armen efter leg på trampolin.

Tredjeholdet tabte desværre 5 - 4 til AB Tårnby i en god kmp efter at have ført 4 -2 Tyree scorede 3 mål og lavede en assist, men et par småskader og deraf følgende korte pauser til Tyree og Kennan skabte lidt for meget spil til AB Tårnby. Spillerne kørte trætte i det varme vejr og stod nærmest i kø for at komme ud og få 5 min. pause.