Idag var min så min sidste kamp som træner for drengene.

Thomas Karaabulut
25. juni 2018 kl. 17:19

En vemodig dag, men sikke en fantastisk en af slagsen. Efter 3,5 år som træner for Sundby Boldklub's og sidenhen Sundby/Fremad's meget talentfulde 2004 årgang, så har jeg valgt og søge nye udfordinger, samtidig med, at drengene sikkert vil have godt af nogle nye øjne som skal guide dem videre i deres fodboldopvækst.

Idag var min så min sidste kamp som træner for drengene. En kamp mod de netop nykårede vindere af Øst 1 Helsingør IF, som efter kampen blev fejret af en DBU udsending med pokal og medaljer.

Og jeg havde det lidt på fornemmelsen. De her drenge elsker bare at møde de hold som på papiret ligner en svær opgave og hvor de har noget de gerne vil bevise over for dem selv og deres modstandere. Helsingør blev besejret med 5-2 og drengene leverede en fantastisk helstøbt præstation. Flot spil, klasse mål, fighterhjerte m.v

Det har været en fantastisk rejse med de her helt igennem vidunderlige drenge, som har været en fest at være sammen med. Det har aldrig været kedeligt vil jeg gerne på det kraftigste understrege, da det er en flok særdeles livlige drenge med så meget kant hver især💙🙈

Jeg synes, at vi kan se tilbage på nogle år, hvor vi i høj grad har været med til at bidrage til en positiv udvikling og hvor der har været langt enorm fokus på teknisk boldbesiddende spil fremad banen, hvilket drengene er blevet rigtig dygtige til at mestre. Tiltrods for at vi har sendt 3 spillere ind til FC Københavns i 2004 årgangen (og hvor flere spillere fortsat står i høj kurs hos de store klubber) så har de næste i kulissen bare stået klar til at tage over. Det vidner om hvor seje og dygtige de her drenge bare er og hvor meget de vil hinanden.

Så kan kun være imponeret over, at når vi så fortsat møder de bedste klubber på sjælland (som år efter år henter endnu dygtigere spillere end dem de har i forvejen) i nogle trænings kampe, at vi så fortsat spillemæssigt kan være med uden at skulle overlade al initiativ og blot stå og parerer uden bold.

Jeg glæder mig utroligt meget til at se drenges videre udvikling og ved at de kommer i rigtige gode hænder hos Nichlas Hindsberg, som fra sommer overtager roret.

Vi kommer iøvrigt til at arbejde rigtig tæt sammen, da vi begge fra august måned kommer til at arbejde på fuldtid i Sundby Boldklub med nogle forskellige projekter. Blandt andet være med til at sikre, at klubben fremadrettet kan være med til at levere dygtige fodboldspillere på alle niveauer.

Derudover, så fortsætter jeg med Sundby/Fremad U17 øst 1 hold og har samtidig sagt ja til at stå i spidsen for klubbens 1. senior. Det i håb om, at vi de kommende år gerne skulle se nogle af de spillere, som det hele startede med, 2001/2002 årgangen, komme igennem til vores 1. hold med hjælp fra nogle af de dygtige spillere som der i forvejen findes i truppen.

Tak for en fed rejse drenge. I vil hver og en altid betyde noget særligt for mig🙏

Slutteligt vil jeg også gerne have lov til at tanke de mange forældre for en helt igennem fantastisk støtte, samt for "lån" af jeres guld. En særlig tak til Jacob Ravn David Tomas Perelman og Charlotte Solberg Andersen for al den tid i har brugt på at hjælpe mig.

En tak til Alexandra Nettey-Marbell for med kort varsel, at tage med mig og drengene til Tyrkiet, da omstændigheder pludselig gjorde, at vi manglede en voksen person 🙏.

Sidst men ikke mindst, så må den største tak af alle tilfalde Bo Hammer som har været med til at gøre det muligt ift al den tid jeg har kunne bruge på fodbolden. Du har fra første dag støttet og hjulpet mig. Både med opstart af akademiet, som hurtigt blev en kæmpe succes og troet på mig hele vejen.

De mange timer og kræfter du har lagt i ungdomsarbejdet i SB er simpelhen second to none. Nu går du så i luften og ansætter 2-3 trænere på fuldtid i en klub af SB størrelse for at optimere endnu engang. Vi vil ihvertfald gøre alt hvad der står i vores magt for, at du og klubben ikke kommer til at fortryde den satsning.

Og uden min mor Bente Karaabulut som weekend efter weekend har taget sig af min datter, når jeg har været til kampe, stævner m.v, samt kvinden i mit liv Saera Mohammad, som har skulle undvære mig aften efter aften weekend efter weekend 😱. Uden jer, så havde dette ikke været muligt. Er virkelig heldig og priviligeret over at have jer i mit liv 🙏❤️

Over and out!!!