Opgaver for tværgående U7 – 12 drengetrænere i Sundby Boldklub

Niclas Hindsberg, Thomas Karabulut, Karim Graini
08. september 2018 kl. 21:18

Drengeafdelingen U7-12

De tre tværgående trænere Thomas Karabulut, Karim Graini og Nichlas Hindsberg i Sundbys U7 – U13 segment  har flg. opgaver:

-Overordnet ansvar for træning 10-U12.

-Udvikling og implementering af den røde tråd i ungdomsarbejdet i SB.

-Opstilling af en aldersrelateret udviklingsmodel, motivation af trænerne til at sikre fokus på præstationer i stedet for resultater. Der udvikles en præsentation til forældrene.

Der skal laves en strategiplan for ovenstående og denne skal føres ud i praksis.

-Sikre opbygningen af en træningskultur i segmentet, således at spillerne kommer til træning for at træne og udvikle sig.

-Sørge for at trænerne enten træner efter FCK modellen eller som minimum har afklaret træningen med de tværgående trænere. Sikre at trænerne bliver tilmeldt FCK Skills træningsprogram.

-Ansætte trænere i U10 – U13.

-Coache trænere i U10 – U13

-Sørge for at trænerne fagligt udvikler sig. Enten ved at sørge for, at de deltager på kurser. Afholde kurser for relevante trænerkurser for årgangene.

-Sørge for fastholdelse af spillerne, så der også efter U13 er spillere i Sundby Boldklub. Således at der også er et tilbud til spillere, som ikke kommer til at spille i 2300 samarbejdet.

-Planlægge og få forældre til at udføre træning i U7 – U9. Sørge for at forældrene tilmelder sig som hjælpere til træning og kamp.

-Sikre overgangen fra Fnuggibold til U7. Og være ansvarlig for at Fnuggi konceptet er tilpasset Sundby Boldklubs overordnede strategi.

-Sørge for at kommunikere Sundbys måde at træne og tænke fodbold på via hjemmeside og kampklar/holdsport

-Deltage i FCK samarbejdet.

-Udvikling af SB akademiet og rekruttering til dette.

-Stå for individuel træning.

-Være ansvarlig overfor bestyrelsens repræsentant i segmentet.