Store trænerdag – En stor succes

Nichlas Hindsberg
17. januar 2019 kl. 15:36

På en råkold tirsdag i januar havde vi her i Sundby Boldklub vores første store trænerdag, hvor 24 trænere i klubben havde en lærerig og sjov aften i selskab med Steen Gleie fra FC København.

Det var en blandet skare af helt nye forældretrænere og flere garvede trænere fra stort set alle årgange i klubben. Og det var vel ligeligt fordelt med både pige og drengetrænere.

Vi startede ud med en halv times teori og selvfølgelig en masse historier fra de varme lande, men også fra Steens lange erfaring som DBU instruktør. Alle kursisterne var godt underholdt og havde masser af spørgsmål til teorien.

Efter teorien blev det tid til at trække i det varme tøj og snøre støvlerne. Alle mand på banen og med Steen som træner og en masse spiløvelser klar, så var der sjov og lækre detaljer for alle pengene. Øvelserne blev ændret, så kursisterne kunne se, hvilke parametre man kunne ændre på i forhold til, hvad man egentlig ville opnå med øvelsen. En god læring for alle.

Vi sluttede af indenfor igen med lidt gruppearbejde, hvor alle fik udleveret øvelser og hvor man så fik spørgsmål omkring, hvordan man kunne ændre øvelserne alt efter, hvad man ville opnå. Og det skal siges at vores trænere her i Sundby er utroligt dygtige og løste opgaverne med bravour. Der var i hvert fald stor ros fra Steen.

Det så ud til at alle havde en fantastisk og lærerig aften og fik en masse input, som de kan tage med ud på banen, så vores spillere her i Sundby Boldklub altid får den bedst mulige oplevelse.

I forhold til store trænerdag, så gentager vi selvfølgelig succesen og fortsætter med kurser i løbet af foråret. Vi arbejder også på at få et decideret UEFA C licens kursus op at køre her i klubben for alle, som endnu ikke har den licens.