Menu

ITALIEN i et vaskeægte topopgør besejrede BRASILIEN med 13-4.

image
Bruno Jacobsen
30. november 2018 kl. 07:34

Torsdagen startede med bundkampen ENGLAND mod TYSKLAND. Det var to amputerede mandskaber; hvor englænderne trak fra i slutfasen og vandt fortjent 9-5. Kampen var præget af, at tyskerne igen måtte spille uden de tre højst prioriterede herrespillere; så man kan kun beundre de resterende; som trofast fremmøder og kæmper på ulige betingelser. Lidt overraskende blev en af Lundgrens VIP-damer den kampafgørende spiller.

 

Der var klasseforskel, da ITALIEN i et vaskeægte topopgør besejrede BRASILIEN med 13-4. Med de rutinerede spaghettidrenge Buller, Johan og Johnny som backing; brillerede Ellen med fire eminente scoringer i træk; mens Liv igen demonstrerede, hvem der topper barometret som turneringens bedste. Brasserne spillede en fin kamp og var ofte spilstyrelse; men i kontrafasen kunne de ikke få styr på modstandernes feminine skarprettere.

 

Stilling efter torsdag den 29 nov. 

Italien 4 37-12 9
Brasilien  4 20-32 7
Danmark 3 27-14 6
Sverige 3 19-16 4
England 3 16-37 4
Tyskland  3 19-27 4

 

 

Der er stadigvæk spillere, som ikke har betalt og ikke har deltaget i turneringen endnu. På grund af planlægningen til afslutningsfesten vil vi gerne vide, hvor mange deltagere hvert land stiller med ved afslutningsfesten. Bruno skal have svaret på tirsdag.

 

Når de individuelle præmier skal fordeles ved afslutningsfesten; ser turneringsudvalget bort fra Cecilie Ottosson og Kristina Andersen. På tirsdag kl. 21.00 modtager de TANTE ODA PRISEN (hvis OTTE er færdig med omklædning, for hun har kun fem kvarter til rådighed) for deres indsats på divisionsholdet. Vi håber; at spillerne i vinterturneringen vil fremmøde. Måske afslører vi også en uventet afgørelse i vinterturneringen.