Menu

VINTERTURNERINGEN – AFSLUTNINGSFESTEN

image Hos Sverige udmærkede Lars Heerwagen sig ved at blive udnævnt til HALL OF FAME.
Bruno Jacobsen
10. december 2018 kl. 15:56

 

Resultaterne af vinterturneringen blev følgende:

  1. SVERIGE
  2. ITALIEN
  3. DANMARK
  4. ENGLAND
  5. BRASILIEN
  6. TYSKLAND

Der blev uddelt 10 individuelle præmier i herreafdelingen, som Birgit havde fornøjelsen af at udlevere.

Hos Sverige udmærkede Lars Heerwagen sig ved at blive udnævnt til HALL OF FAME. Det værste er dog; at tutten spiller svenske ørehængere det næste års tid. Det er jo nemt at vinde turneringen, når holdet råder over turneringens bedste dribler; som ”Graver” under euforiske tilstande modtog. Til sidst modtog Marc Jensen en erkendtlighed for turneringens syrlige drop.

Foto: VT Vinder 2018 Sverige 

England havde også tre repræsentanter på podiet. Morten Sander fik en fortjent anerkendelse for fairplay. Kenneth Lundgren havde på forhånd annonceret, at han ikke var kandidat, men med to entusiastiske fans i dommerpanelet lykkedes det at blive turneringens indpisker. Jesper Poulsen sneg sig ind på listen, så han kan godt glemme alt om undskyldninger med skader.

Foto: England

Italien nappede titlen som bedste herrespiller; for Johan har mesterligt dirigeret sine tropper igennem hele turneringen. Han var ydmyg nok til at henvende sig til turneringslederen og fremhæve en kvindelig holdkammerat som turneringens bedste spiller.

 

Foto: Italien

Tyskland havde Bode som eneste maskuline islæt igennem hele turneringen; så han blev trods svære betingelser kåret som turneringens bedste fighter.

Foto: Tyskland

Som den sociale profil modtog Danmarks Jesper ”Bolton” fortjent titlen; mens Brasiliens Smiling-Tobias charmede sig in på juryen og blev belønnet for sin indstilling til vinterturneringen. Man kan godt forstå smilet med alle de sambapiger, som omkransede ham

 

Foto: Brasilien

 

Foto: Danmark 

 

De 10 individuelle præmier i dameafdelingen blev grebet anderledes an med 6 sportslige og 4 sociale præmier.

Det sportslige blev en blandet landhandel, da turneringens suverænt bedste spiller på finaledagen var rejst til England; for at undskylde massakren fra første spillerunde. Derfor må italienske Liv Nyhegn vente med en erkendtlighed. Der er ingen affektionsværdi for de øvrige spillere i at modtage denne hæder; når man ved en anden spiller har været i særklasse.

Af de tilstedeværende spillere blev Danmarks Sarah og Italiens Ellen udnævnt til de bedste spillere bedømt ud fra spillernes seedningslag. Begge har overpræsteret i vinterturneringen og vist tekniske færdigheder, som vi ikke kendte i forvejen.

 

Foto: Ellen - Bruno Sarah 

Det kan godt være tyskerne blev sidst, men jumboholdet har turneringens bedste hug. Først helflugtede VIP-spilleren Anne Louise bold i gardinet; men 10 efter ville Kristina have del i titlen; så 20 meter ude sendte hun projektilet i krydset; men Martin Nellemann agerede statue mellem tremmerne.

Foto: Kristina - Bruno og Anne Louise

Turneringens bedste fightere blev Brasiliens Stephanie og Englands Kristine. Førstnævnte var ved indrangeringen topseedet; så det var svært at komme helt til tops. Sidstnævnte har utallige tilhængere blandt de maskuline medspillere, som henvendte sig til turneringslederen. Kristine havde på forhånd lovet at kysse turneringslederen, hvis hun blev udtrukket. Måske skulle hun besøge ”Louis Nielsen”, for det var Morten Sander der så inderligt ønskede sin holdkammerat til tops.

 

 

Foto: Stephanie - Bruno og Kristine

Blandt de sociale præmietagere var svenske Gudrun; som var modig nok til at belære sine holdkammerater om ”tab og vind med samme sind”. Engelske Sophie er den eneste damespiller, som for andet år i træk spillede samtlige kampe. Sambapigerne Josefine og Mette blev de sidste præmiemodtagere, for deres engagement i vinterturneringen.

 

Foto: Josefine - Bruno og Mette 

Vi sluttede festlighederne af med Jesper Poulsens gigantiske lotteri. Det ultimative højdepunkt, som gør vinterturneringen til noget enestående. Tusind tak for indsatsen – og tak til de øvrige sponsorer, som medvirkede til afvikling af lotteriet.


Foto: Præmier, Poulsens kæmpe Lotteri

TAK FOR EN HERLIG AFSLUTNINGSFEST.

Fotograf: Kjeld Bo Rasmussen