Menu

VT: ENGLAND blev ydmyget med 20-7

image
Bruno Jacobsen
28. november 2018 kl. 10:33

Tirsdagens spillerunde blev en målrig affære med hele 61 scoringer. Efter kun otte spillede kampe har alle seks mandskaber tabt mindst en kamp; så spændingen er intakt. Aftenen huskes bedst for tre damer; der blev ”anholdt” for at sparke netmaskerne i stykker.

 Inden turneringen var DANMARK det mest undertippede mandskab; men stakkels ENGLAND blev ydmyget med 20-7. Aftenens mest lysende stjerne var nationalhelten Sarah Melberg; der med fem scoringer cementerede positionen som turneringens topscorer. Englænderne har et rimeligt mandskab, men taktisk hænger det ikke sammen.

 Topholdet BRASILIEN blev udspillet af TYSKLAND, som vandt 12-7. Brasserne spillede udmærket med Bolo som dobbelt målscorer. Hos tyskerne stemplede Lasse og Marc ind i turneringen med overbevisende præstationer; mens Anne Louise Fanger helflugtede bolden i gardinet. Kristina Andersen serverede dagens detalje; da hendes langskud eksploderede i trekanten; som turneringens bedste målmand Martin Nellemann kun så flammen af.

 ITALIEN er turneringens mest uberegnelige hold; men kollektivet fungerede mod SVERIGE, så støvlelandet sejrede med 10-5. Mens de blå/gule farver er på halv stang i tutten; fortæller Johan gerne om de azurblå meritter; for italienerne vinder hver gang han er med. Tusind tak til Kamal, som overtog dommerhvervet, da Jever måtte melde fra.

 

STILLINGEN EFTER TIRSDAGENS KAMPE:

Brasilien       3      16-19      7

Italien          3      24- 8       6

Danmark      3      27-14      6

Sverige         3      19-16      4

Tyskland       2      14-18      3

England        2        7-32      1