1. kvinder - 1. division

Afdeling Kvinder

Er du ny spiller og har lyst til at prøve kræfter på elite-niveau, så er du velkommen til at kontakte cheftræner Lasse Lund Larsen forat lave en aftale om prøvetræning.

Der vil være mulighed for at træne med de første par uger. Herefter vil du få en seriøs tilbagemelding/feedback.

Kendetegnende for os er, at vi er seriøse med vores sport. I truppen er der en god blanding af talent og erfaring. Elite-truppen er på 24 spillere og har erfaring fra landshold og U-landshold.

Klubben er bygget på nogle gode værdier, hvor det sociale og især fællesskabet er en vigtig del af Sundby Boldklub.

Vi spiller pt. om en plads i kvindeligaen til efteråret, hvor en plads mellem de 2 bedste vil give adgang til ligaen.

Kontakt gerne cheftræner Lasse Lund Larsen for mere information.

Træningstider:

Mandag, tirsdag og torsdag kl. 18:00-19:30