Sponsorprofil: Birgit Frid Edeltorp

Den mest klubentusiastiske blandt vore damespillere startede på Kløvermarken i 2000 og blev to gange kåret som årets ungdomsspiller.

Ambitionerne drev hende til Brøndby; men trods specialtræning af Sundbys tidligere profil Sanne Nielsen blev potentialet ikke indfriet.

Birgit returnerede til Kløvermarken; hvor hun i starten smed handskerne og optrådte som venstre back. I pokalkampen mod Skovbakken fik den ordinære målvogter pludselig tandpine; da hun opdagede Nadia Nadim og Pernille Harder i front. Birgit fik ”fornøjelsen” mellem tremmerne, hvor netmaskerne blafrede sytten gange. KLUBREKORD. Senere tog Birgit revanche og var i flere sæsoner 1. divisions bedste keeper med et gennemsnit på under en scoring pr. kamp.

Birgit var en sikker sidste skanse uden syrlige drops og med et meget højt bundniveau. Især konfrontationer med den enlige angriber fik hun ofte mirakuløst afværget og blev den kampafgørende faktor. Da LAUGE kom til verden; mistede Birgit en del springkraft og er ikke det naturlige førstevalg længere. Trods børnepasning finder Birgit stadig tid til fodbold på topplan, holdleder på divisionsholdet, klubbens organisator af DBUs fodboldskole og bestyrelsesmedlem.