Sponsorprofil: Kristina Andersen

Kristina Andersen

Denne delikatesse af en damespiller har en snes U-landskampe på sit CV, men ambitionerne kunne ikke drive den seværdige midtbaneregissør til en fortsat landsholdskarriere; så Brøndby mistede deres kreative profil. Kristina valgte Kløvermarken som næste destination; men der gik lang tid før talentet kom til udfoldelse.

Efter 10 minutter på grønsværen kunne vi konstatere, at den tekniske åbenbaring kunne behandle læderkuglen som ingen andre i den rødklædte kamptrøje. Kristina passer ikke ind i den kliche, som kursusuddannede træner opflaskes med, for hun foretager sig nogle impulsive manøvrer, som ikke findes i kursusmaterialet og ikke kan skitseres på tegnebrættet.

Kristina er en elegant og seværdig boldspiller; som af uforklarlige årsager ikke blev benyttet i startformationen hele sidste efterår. Det var årsagen til, at turneringens bedste hold sluttede som næstsidst. I 2018 har Kristina været stamspiller i samtlige kampe og spillet så overbevisende, at enhver fodboldelsker må punktere myten om, at livet er for kort til damefodbold.

Kristina bliver sponseret af Bruno Jacobsen, som ikke er helt ukendt i Sundby Boldklub. Han har DBUs træner- og lederuddannelser samt DFUs dommeruddannelse. Som fodboldleder var han i B.93 (1970-1979), Bispebjerg Boldklub (1979-1993) og Sundby Boldklub (1993-2018). De seneste 38 år primært som dameleder. Bruno har i 2018 sponseret flere damespillere; som vil blive offentliggjort senere.

Kristina Andersen & Bruno Jacobsen