Sponsorprofil: Simone Ewert

SIMONE EWERT

Pludselig dukkede den purunge Brøndby keeper op på Kløvermarken. Talentet var indlysende, men ambitionerne og træningsindsatsen var svingede som et pendul. De første sæsoner var Simone andet- eller tredjevalget i trænerens hierarki; men med ”konkurrenternes” graviditet og skade stod det blonde fyrtårn pludselig mellem tremmerne. Så fik ”evighedstalentet” sat turboen på maksimal hastighed og har siden været fast inventar på eliteholdet og en af holdets mest seriøse, engagerede og sociale spillere.

Nu har Simone fået den nødvendige rutine og udviser en autoritet, som smitter af på det rutinerede forsvar. Hun mestrer de fleste af spillets facetter med god placeringsevne, hurtige reaktioner og meget stærk face to face. Hun har med imponerende præstationer ofte været kampafgørende og er sjældent involveret i ”syrlige drops” og graverende fejl. Spillet med fødderne kan dog forbedres; men det handler mere om koncentrationssvigt end manglende færdigheder.

En iagttagelse af Simones adfærd i Sundby Boldklub har taget en gevaldig drejning. Nu er det et engageret klubmenneske, der socialt er blomstret op på grønsværen, i klublokalet og i fællesskabet. Hun har været aktiv i sponsorjagten, hvor Malerfirmaet Christensen har dekoreret hendes målmandstrøje og medvirket til finansieringen af damernes træningstøj.