0-3 Sissel Bøje (61)

0-4 Annasofie Marie Jørgensen (71)

0-5 Sissel Bøje (84)

Referat:

Vi ankom til Næsby omkring klokken 10:00. Vi gik ud for at mærke banen og tog derefter en lille tur i nærområdet. Som noget nyt havde vi to søde og meget snaksaglige unge piger fra vores U12 hold med - Claudia og Smilla. De to piger agerer normalt boldpiger til vores hjemmekampe, og i dagens anledning fik de lov til at løbe med på banen med kampbolden under armen, hvorefter de hjalp dommeren med lodtrækningen.

Optakten til kampen startede dog ikke helt, som vi havde ønsket os det, da vi af Næsby blev bedt om at varme op på træningsanlægget, hvorimod Næsby-spillerne brugte kampbanen til opvarmning. En ærgerlig måde at lægge ud på, hvor vi ikke får mulighed for at mærke banen inden kamp på samme måde som modstanderen.

Det afholdt os dog ikke fra at lægge et højt pres på hjemmeholdet allerede fra starten af kampen. Næsby fik ikke sat deres spil sammen, og vi kunne hurtigt mærke, at det blot var et spørgsmål om tid, før vi scorede det første mål.

Der blev i den grad lagt tryk på, og vi havde mange gode forsøg, som var lige ved og næsten. Der var flere gode opspil, hvor det kun var marginaler, der gjorde, at vi ikke kom foran.

Forløsningen kom dog efter 27 minutter. Malin flugter på mål, efter en returbold fra et hjørnespark. Der kommer endnu en retur, som Bøje følger op på. Hun lægger den ind til Mellergaard, som header på mål. Næsby-keeperen klarer den i første omgang, men Mellergaard følger selv op og sparker bolden over stregen. Inden pausen får vi scoret yderligere én efter et godt hjørnespark fra Bøje, der finder Helmark, som header bolden i nettet.

Efter pausen kommer vi ikke rigtig i gang, og Næsby kommer i stedet til et par halve chancer - dog uden at være helt farlige. Vi får alligevel scoret til 3-0 ved Bøje, som igen opfanger en returbold fra et skud af Malin. Bøje sender køligt bolden ned i højre hjørne af målet.

Vi foretager herefter en tredobbelt udskiftning, og der går ikke længe, før indskiftede Annasofie Jørgensen kommer helt fri i feltet og sender bolden pænt under keeperen til 0-4.

Der var stadig tid tilbage, og Bøje var heller ikke færdig med at score mål. Efter et godt opspil får hun en bold i dybden. Bøje får akkurat prikket bolden forbi en fremadstormende keeper. Bøje lægger bolden i kassen til slutresultatet 0-5.

En rigtig god sejr med sublimt spil, selvom hjemmeholdet i få perioder fik nogle halve chancer. Vi kunne tage til Amager med 3 point, og vi avancerer samtidig til 3. pladsen i rækken med en kamp i baghånden i forhold til de andre tophold.