Menu

Kontingenter

 

AFDELING HALVÅR PRIS HELÅR PRIS
Senior 1.026,- 2.052,-  

STUDERENDE/GLS

Du skal forvise studiekort for at opnå dette

1000,- 2.000,-  
PASSIV 200,- 400,-  
       
BØRN & UNGDOM      
Fnuggi kontigent   750,-,-  1.500,- Fnuggi er fra 2- 5 år
Aldersgruppe U 06 til U 19 drenge og piger  1100,00  2200,00  
       
       

 Elite hold/spillere betaler ud over almindelig kontingent gælder alle 1. hold fra U13 -U19 årligt 5.000,- kr.

 

Klubben udsender info mail vedr kontingentopkrævning henholdsvis slut januar og slut juli. Kontingent trækkes automatisk fra din konto ca. 5 dage efter du har modtaget informationsmail. Såfremt der er fejl i opkrævningen eller den slet ikke når frem, skal du kontakte Administrationen mail: partner@sundbyboldklub.dk 

Husk at meddele flytning til klubben, eller ret selv dine persondata via hjemmesiden MIT DBU Tryk Her

 

Indmeldelse af nye medlemmer:

Indmeldelse er bindende for alle aktive og passive medlemmer for det løbende halvår.  Indmeldelse foregår online via hjemmesiden: Tryk her.

 

Spillercertifikat:

Ved flytning fra en anden Dansk klub til Sundby Boldklub anmoder Sundby Boldklub elektronisk din tidligere klub om dit spillercertifikat.

- Certifikat kan ikke hentes før du har meldt dig ud af tidligere klub.

-Certifikat kan ikke udstedes af tidligere klub hvis der skyldes i kontingent. 

-Der kan ikke spilles kampe for Sundby Boldklub før certifikat er modtaget.

 

 

Foreningskultur:

Hver forening har nemlig sin egen “foreningskultur” og når man er ny i en forening, kan det godt tage lidt tid at finde ud af, hvordan tingene plejer at blive gjort.

Sundby har en lang tradition og har været eksisterende i mange år. Det ville ikke have været muligt uden alle klubbens medlemmer og de kræfter, der er blevet lagt i klubbens ånd. Sundbys årelange overlevelse har været betinget af, at klubbens frivillige har været villige til at deltage i arrangementer, klubliv og arbejdsopgaver. Uden sociale begivenheder og opretholdelse af traditioner kan ingen klub overleve.

Generelt kan man sige, at det er vigtigt, at man overholder møde-/træningstidspunkter, og at man betaler det aftalte kontingent til tiden. Klubben er drevet af medlemmer, trænere og bestyrelsesmedlemmer, der arbejder frivilligt og ulønnet i deres fritid. Der er derfor ofte en forventning om, at alle giver en hånd med i de praktiske opgaver:

1) Måske er der brug for, at nogle hjælper med oprydningen efter træning
2) Eller måske er der brug for at nogen skal være en del af en kørselsordning,
3) eller at man hjælper med at sælge kaffe/bage kage til et klubarrangement.

Derudover skal man selv medbringe fodboldstøvler, benskinner og træningstøj.

Derudover er det vigtigt at huske:
1) Klubben er opbygget omkring medlemmernes ønsker på demokratisk vis – det betyder i praksis, at din stemme høres i klubben og bestyrelsen er altid åben for forslag, forbedringer og udfordringer! Husk at deltag til generalforsamling – det er én gang om året!
2) Klubben består ikke kun er dit hold – vis interesse for andre og følg med på hjemmesiden. Det kan eksempelvis også bestå i, at mødes i klubhuset efter træning for en kort stund og blande sig med klubbens øvrige medlemmer.

Hvorfor være med i en forening? – og hvad det kan føre til…

Når man vælger at deltage i foreningsaktiviteter, skal det selvfølgelig primært være fordi, man kan lide at lave den aktivitet, man nu engang deltager i. En anden grund kan dog også være, at man møder en masse forskellige mennesker med en fælles interesse. Et godt netværk kan være gavnligt, ikke mindst når det handler om at få et arbejde. Undersøgelser viser for eksempel, at over halvdelen af alle job formidles via netværk. Mange arbejdsgivere vil desuden se positivt på, at man er eller har været aktiv i foreningslivet.