1. division til kvindeliga

Afdeling Kvinder

Er du ny spiller og har lyst til at prøve kræfter på kvindeliga niveau, så er du velkommen til at kontakte cheftræner Lasse Lund Larsen for at lave en aftale om prøvetræning.

Der vil være mulighed for at træne med de første par uger, derefter vil du få en seriøs tilbagemelding/feedback om du passer til truppen/holdet

Vi er seriøse med vores sport, I truppen er der en god blanding af talent og erfaring. Kvindeliga truppen er på 24 spillere og har erfaring fra landshold og U-landshold.

Klubben er bygget på nogle gode værdier, det sociale og især fællesskabet er en vigtig del af Sundby Boldklub.

Vi spiller pt. om en plads i kvindeligaen til efteråret, en plads mellem de 2 bedste vil give adgang til ligaen.

Kontakt gerne cheftræner Lasse Lund Larsen for mere information.

Træningstider

mandag, tirsdag og torsdag kl.18:00-19:30