Menu

AGF - SUNDBY BOLDKLUB | Missionen mislykkedes

image Foto: Kjeld Bo Rasmussen
19. maj 2021 kl. 17:14
Sundby Boldklubs ambition om at få point med hjem fra det ubestridte tophold mislykkedes, da hjemmeholdet sikrede alle 3 point via en smal 1-0 sejr.
Sundby Boldklub drog søndag afsted mod Aarhus og AGF, der topper Gjensidige Kvindeliga Kvalifikationsrækken med 19 point efter 7 kampe.

Der var dermed på forhånd lagt op til en svær opgave for Sundbys 1. dame.

Indstillingen var dog god, og målet om at drille rækkens duks, så længe ud til at holde stik.

Det meste af kampen stod holdet godt placeret i forsvaret, og vi fik stoppet AGFs spil på kanten af feltet, som vi forsøgte at udnytte via farlige omstillinger.

I starten af anden halvleg får AGF tilkendt et hjørnespark. Simone bliver ved den efterfølgende dødbold presset hårdt i det lille felt, så hun ikke kommer ordentligt ud til bolden, hvilket resulterer i, at hun desværre får skubbet bolden i eget net. Det er enormt ærgerligt, men sådan går fodbold sin gang.

Vi måtte herefter kæmpe os tilbage i kampen, og i slutningen kommer holdet frem til flere gode chancer - blandt andet "Meller", der kom tæt på med både et skud fra kanten af feltet samt en chance i det 93. minut, hvor hun er helt fri bagerst i feltet. Timingen var der dog ikke, hvorfor målet ikke kom til at blafre yderligere.

Slutfløjtet lød kort tid efter, hvilket betød, at vi desværre igen må gå tomhændede fra banen med et smalt nederlag på 1-0.

Indstillingen fejlede dog bestemt ikke noget i en kamp, hvor alle kæmpede for hinanden.

De positive takter tager vi med, når vi på lørdag den 22. maj igen drager mod Aarhus for at møde rækkens andet hold fra Smilets By; ASA Aarhus. Kampen fløjtes i gang kl. 13:00.

Målscore: 1-0 Cecilie Winther Johansen 50”
Kampens spiller: Sabine Bjerre