Menu

B93 - SUNDBY BOLDKLUB | Sejr i sæsonens sidste kamp

image Foto: Kjeld Bo Rasmussen
07. juni 2021 kl. 01:10
I sæsonens sidste kamp formåede damerne at besejre B93, hvilket samtidig er holdets første sejr i rækken.

En god afslutning på sæsonen! Så enkelt kan det siges.

1. dame spillede lørdag sin sidste kamp i kvalifikationen til Gjensidige Kvindeliga ude mod B93.
Det blev til en flot sejr på 0-2. Sejren kom i hus ved hjælp af en taktisk og disciplineret indsats, hvor der ikke blev overladt meget til hjemmetholdet, der ellers har været giftige på omstillinger tidligere i sæsonen.

Netop på baggrund af de farlige kontraangreb, valgte vi at stille os længere tilbage på banen i kampens begyndelse. Det gjorde bagrummet mindre, hvorfor B93s angribere fik svære betingelser at arbejde under.

Første store chance kommer, da B93s målmand ved en fejl samler en tilbagelægning op, hvorfor dommeren fløjter for indirekte frispark. Josefine laver et flot træk - da alle tror, hun vil skyde på mål - og spiller bolden til Isabel, der hamrer bolden mod mål. Inde i klumpen af spillere får Meller akkurat prikket bolden forbi keeperen til 0-1.

Der bliver herefter arbejdet stenhårdt for hinanden af Sundbys damer, og føringen holder til pausen.

Efter pausen er det igen Josefine, der er på spil. Hun kommer fri til et skud inde i feltet, så hun trykker til, og kuglen flyver i kassen - 0-2 på et elegant mål!

Ved vandpausen skiftes Stephanie ind, hvilket resulterer i, at alle vores piger omfavner hende, da det var Stephanies sidste kamp på topplan. Stephanie har i karrierens løb både spillet landskampe samt i de højeste rækker i Danmark. Vi siger tusind tak til Stephanie for indsatsen i den røde trøje, og vi ønsker hende i samme omgang al mulig held og lykke i fremtiden!