Menu

Kampreferat, SB - Odense Q | Sundby Boldklub

image
01. november 2021 kl. 18:03

Sundby Boldklub – Odense Q (0-2)

 

1. divisions førerhold Odense Q var lørdag på besøg i Sundby Idrætspark, hvor 1. kvinder skulle forsøge at stikke en kæp i det velsmurte, fynske hjul.

 

Målscorere:

0-1 Kamilla Ørskov Jensen

0-2 Ajla Habibovic

Kampens spiller: Malin Schöps

 

Referat:

Lørdag skulle 1. kvinder ud at vise, at de kunne fortsætte det gode spil, som de senest viste mod B93. Desværre gik det dog ikke som håbet, da holdets niveau havde taget et skridt ned.

 

Kampen bød ellers på flere gode og flotte forsøg – herunder et skud fra distancen, der ramte stolpen samt en skud tæt under mål, der kun blev pareret af overliggeren. Derudover fik Sundbys kvinder også underkendt et mål i løbet af de 90 minutter.

 

Odense Q spillede en fin kamp, og på trods af førnævnte store chancer til Sundby, var det ikke ufortjent, at rækkens suveræne tophold sikrede sig alle 3 point – de var kyniske i deres chancer og effektive på omstillinger. Odense Q er nu sikre på at komme i kvalifikationsrækken til foråret. Vi ønsker fynboerne stort tillykke!

 

Sundbys 1. kvinder har 3 kampe tilbage, og vi kan dermed selv afgøre, om vi skal følge efter weekendens modstander. Første vigtige skridt er næste weekend, når vi skal en tur til Næstved, hvor NIF/HG venter. Hvis ASA, Aarhus taber point ude mod Dalum/Næsby (som spilles lørdag formiddag), og vi vinder mod de NIF/HG, så er vi ligeledes med i forårets kvalifikationsspil til Gjensidige Kvindeliga.

 

Udover lykønskningen til Odense Q, vil vi også gerne benytte muligheden til at ønske Sundby Boldklubs Josephine Hjortshøj tillykke med sin kamp nummer 50 for Amagers bedste hold!

 

 

Luk