Kampreferat, SB - Varde IF | Sundby Boldklub

image
21. september 2021 kl. 15:51

Sundby Boldklub - Varde IF (3-2)

1. kvinder fik i weekenden besøg af Varde IF i det, der måtte betegnes som lidt af en nøglekamp, hvor vi med en sejr kunne lægge afstand ned til netop Varde samt de øvrige fire hold under stregen.

Referat:

Vi dominerer spillet gennem hele første halvleg, og vi burde formentlig også have lukket kampen med et par scoringer yderligere før pausen. Varde får reduceret kort før pausen, hvorfor vi går til pause med en føring på 2-1 efter to hurtige mål – med ét minuts mellemrum – af hhv. Sissel Bøje og Josephine Hjortshøj.

I starten af anden halvleg får gæsterne et straffespark, som de omsætter til mål – 2-2. Derefter begynder Sundbys kvinder at vågne, og det gode spil fra første halvleg viser sig igen. Det resulterer i en scoring, da Pernille Mellergaard – midt mellem venner og fjender – får sparket bolden i kassen til slutresultatet 3-2.

Efter scoringen får amerikanske Lily Elizabeth Dubuc debut. Lily har været i klubben i to uger, og hun får en fin debut, hvor hun blandt andet kommer frem til en stor chance i overtiden, som hun header kort forbi mål.

Da dommerens fløjte lyder for sidste gang, er det til stor jubel for både spillere og tilskuere, da vi nu har slået et hold ned til nederste halvdel i tabellen. Derudover avancerer vi til en 2. plads med 4 point ned til 4. pladsen.

Vi siger endnu en gang tak til alle de fremmødte tilskuere – vi glæder os til at se jer igen til næste hjemmekamp søndag d. 26. september kl. 14:00 mod ASA, Aarhus.