Menu

SB - Frivillighed

Bliv frivillig i Sundby Boldklub Udskriv side


At være frivillig i en fodboldklub kan være et vidt begreb, og mange har med rette en forestilling om, at hvis man først hjælper til med at træne en gang imellem eller deltager i et udvalg eller andet arbejde, risikerer man inden for kort tid at stå helt alene med ansvaret for enten et ungdomshold, udvalget eller noget helt tredje - og så kan udsigterne netop være tidskrævende og uoverskuelige.

Klubben har altid brug for flere frivillige hænder, så er du interesseret i at give en hånd med - enten et par timer under Sundby Cup eller som træner i én af klubbens afdelinger - skal du ikke tøve med at henvende dig til én af afdelingslederne (se Bestyrelsen).

FRIVILLIG I UNGDOMSAFDELINGEN

Særligt i ungdomsafdelingen er der behov for frivillige, men det behøver ikke blive tidskrævende for den enkelte. Således handler det i høj grad om at skaffe kørelejlighed, lave kage, finde dommere, tage billeder og mange andre mindre opgaver. Hver for sig er opgaverne ikke tidskrævende, men hvis det er træneren, der skal nå det hele, bliver det ofte uoverkommeligt. Ungdomsafdelingen arbejder derfor aktivt på at gøre DBUs Holdninger & Handlinger til en del af dagligdagen i klubben.

Kort fortalt fokuserer ungdomsafdelingen i første omgang på at involvere forældrene i varetagelse af opgaverne forbundet med deres barns hold. Det skal ganske enkelt være naturligt for forældre i Sundby Boldklub, at de deltager aktivt i deres barns fritidsinteresse. 

 

FRIVILLIG I SENIORAFDELINGEN

I seniorafdelingen er det særligt diverse udvalg, der har behov for ekstra hjælpende hænder. Se mere nedenfor. Men der er også ofte brug for folk, der har lyst til at træde til som holdledere.

Der er løbende en række ad hoc opgaver forbundet med klubbens drift, som bestyrelsen har brug for hjælp til, da der er oftest er flere opgaver end der er timer i døgnet. Bestyrelsen hører derfor meget gerne fra dig, hvis du gerne vil på listen over "tilkalder-hjælp". Det er selvfølgelig op til dig, hvor meget du vil tilkaldes. Al hjælp kan bruges, lige fra at hejse flaget til at opsætte reklamer ved hjemmekampe mm. 

FRIVILLIG I ET AF KLUBBENS UDVALG

Sundby Boldklub har følgende udvalg:

  1. Festudvalget: Arrangerer ca. 2-3 fester om året for klubbens senior- og veteranafdeling.
  2. Sponsorudvalget: Arbejder med at skaffe sponsorer til klubben.
  3. Hjemmesideudvalget: Arbejder med at vedligeholde og udvikle klubbens hjemmeside.

Alle tre udvalg har brug for flere medlemmer. Eneste kriterium for at blive medlem er, at du har lyst til at give et nap med - og tager kontakt til en af de eksisterende medlemmer for at høre, hvordan du kommer i gang. Du kan læse mere om udvalgene på ovenstående links.

 

Luk