Menu

Indmeldelse

Sundby Boldklub

Indmeldelse (se forneden)
Du tilmelder dig i en af vores afdelinger, hvorefter vi sætter dig ind på det rigtige hold (efter køn og alder). Er man ikke registreret medlem (indmeldt), kan man ikke kobles på holdkort og dermed ikke spille kamp.
Betaling/kontingent
Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og Mastercard. Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.
Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?
 Udmeldelse sker på skrift til Partner@sundbyboldklub.dk Udmeldelse første halvår seneste 20/6 og anden halvår 20/12.
Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.
Er det sikkert?
Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Sundby Boldklub eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.
Kan jeg undgå abonnementsbetaling?
Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg af truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: partner@sundbyboldklub.dk hvis du har spørgsmål.
Tilmeld dig en afdeling/årgang her.