1. Division Kvinder

Afdeling Kvinder

Er du ny spiller og har lyst til at prøve kræfter på 1. divisions eller på vores hold som spiller i København serien, er du velkommen til at kontakte Lars Nielsen, Thomas Nielsen eller Lasse Lund Larsen for at lave en aftale.

Der vil være mulighed for at træne med de første par uger og derefter vil du få en seriøs tilbagemelding/feedback om du passer til truppen/holdet

Vi er seriøse med vores sport, I truppen er der en god blanding af talent og erfaring. Pt er truppen på 22-24 spillere med erfaring fra landshold, kvindeligaen og U-landshold.

Klubben er bygget på nogle gode værdier, det sociale og især fællesskabet er en vigtig del i Sundby Boldklub.

I efteråret spiller vi om en plads i kvalrækken til foråret, en plads vi målrettet vil gå efter.

Opstart 20 juli kl. 18:00

Holdet træner her i sommerperioden hver mandag og torsdag kl. 18:00

Træningstider:

Man,tirs og torsdag kl.18:00-19:30.

Kontakt gerne træner Lasse Lund Larsen for mere information eller aftale om en prøvetræning.

Lasse Lund Larsen

tlf. 2192 8122