SportsCafe

Velkommen til Tuttens side i Sundby Boldklub. Her kan du læse mere om vores åbningstider, regler og arrangementer.

Mandag-Torsdag
Fredage – Søndage – Helligdage
En time før første kamp – to timer efter sidste kamp
Lørdage
En time før første kamp – én time efter sidste kamp

Aflysning af kamp

Ved aflysning af hjemmekampe eller hvis I flytter en hjemmekamp i samarbejde med Administrator skal I huske at melde flytningen til Tutten. Særligt hvis det er først eller sidst på dagen.

Rygning

Der er rygeforbud i klubhuset.

Tutten er klubbens sociale samlingssted. Husk at kigge forbi efter træning og kamp – det er medlemmerne der skaber klublivet!

Det er ikke tilladt at medbringe mad-/drikkevarer på anlægget uden forudgående tilladelse fra tuttens forpagter.

Fødevarestyrelsen kontrolrapporter, tryk på billede:

Se Smiley Sundby Boldklub

Dameafdelingen I dag kl. 09:38
Velkommen til nye trænere i 1. Div
14. januar kl. 11:38 ÆNDRINGER I DBU KØBENHAVNS BØRNETURNERING
Klubnyt
14. januar kl. 11:28 DBU ETABLERER TOPCENTER PÅ AMAGER I SAMARBEJDE MED 2300, A27 OG F.C. KØBENHAVN
Klubnyt
09. januar kl. 10:20 Drømmer du om et fritidsjob, hvor du kan få erfaring med kommunikation, ledelse og samtidig dyrke din passion for fodbold?
08. januar kl. 11:35 Murerfirmaet Chrillesen sponsor for 1. herre Futsal
07. januar kl. 13:31 Sundby Boldklub indfører ny måde at betale kontingent på
Klubnyt
28. december kl. 16:02 Tutten har åben i jan i de weekender hvor der er fuldt program.
Klubnyt
15. december kl. 21:13 Indmeldelse er nu online og betaling foregår med betalingskort.
Klubnyt
15. december kl. 20:43 J U L E H Y G G E ..........Onsdag den 20. December fra kl 17-20

Nyheder Sportscaféen

• Menu i Sportscaféen