Tilmelding & Pris

Det koster 750 kr. om måneden, som dækker aflønning af deltidsansatte, materialer, administration, samt den obligatoriske frugt/grøntordning (50 kr månedligt).

Derudover forpligter man sig til at betale for træningstøj til sit barn ved indmeldelse. Det koster 1000 kr.

For dette beløb får man et spillessæt, en træningsdragt & en windbreaker. Tøjet ligger klar til hver træning når børnene møder ind fra skole og bliver naturligvis vasket fra gang til gang.

Ønsker man at tilmelde sig Sundby Boldklub Fodboldakademi, så ret venligst henvendelse til Thomas Karabulut på telefon 2840 0037 eller på mail til thomaska2@hotmail.com.

Udmeldelse af Sundby Boldklub Fodboldakademi skal ske skriftligt pr mail til partner@sundbyboldklub.dk. Gældende regler herfor er løbende måned plus en måned.

Til de børn, som ikke vil få plads, vil det være muligt at blive oprettet på en venteliste til Sundby Boldklub Fodboldakademi.

Har man yderligere spørgsmål er man velkommen til kontakte leder af Sundby Boldklub Akademi:

Thomas Karabulut
E-mail: thomaska2@hotmail.com