1. Kvinder - Sundby stadig ubesejret i en tempofyldt kamp mod oprykkerne fra Solrød.

image Billede af Kjeld Rasmussen
Mark Engelsted
08. maj 2024 kl. 12:26

Sejr på 2-1 til 1. kvinder.

I en tempofyldt kamp, hvor begge hold gik efter sejren, formåede Sundby Boldklub at forblive ubesejret mod Solrød FC. Med en spændende start, hvor Sundby satte tempoet højt og angreb Solrøds bagrum, var kampen fra begyndelsen intens. Inden kampen havde Solrød opnået 4 point i 4 kampe, mens Sundby havde 7 point i 3 kampe, hvilket gjorde opgøret vigtigt for begge hold.

Efter 20 minutters spil fik Sundby et frispark på venstresiden, hvor Rode fandt Agnes i dybden, som resulterede i et straffespark, da Agnes smart trak forbi Solrøds sweeper. Emilie Langhorn udnyttede straffesparket og sendte bolden sikkert i nettet til en 1-0 føring for Sundby. Selvom Sundby havde flere store chancer til at øge føringen til 2-0, manglede skarpheden i feltet.

SE MÅLET:

Efter 25 minutters spil udlignede Solrød til 1-1, da den tidligere Sundby spiller og rækkens topscorer, Sissel, scorede iskoldt efter klumpspil i Sundbys forsvar. Dog tog det kun to minutter for Sundby at komme tilbage i front, da Rosa driblede igennem forsvaret og fandt Clara, der spillede Agnes helt fri på bagerste stang, som let scorede til 2-1.

SE MÅLET:

Anden halvleg startede med en stor chance til Solrød, men Rode stod godt placeret på stregen og reddede forsøget. Herefter satte Sundby sig igen på kampen og kom til flere store chancer, men manglede kynisme på den sidste tredjedel af banen, hvilket resulterede i en 2-1 sejr.

Med sejren har Sundby nu 10 point i 4 kampe og har stadig en kamp til gode. Næste opgave er mod Vildbjerg/ FC Midtjylland Kristi Himmelfartsdag i Vildbjerg, hvor Sundby håber på tre point og støtte fra vores trofaste fans.