Menu

SE MÅLENE - 1. kvinder Kampreferat: Sundby Boldklub vs ASA – 1. division fodbold

image
Mark Engelsted
18. april 2024 kl. 12:45
Sejr i første kamp i slutspillet

3-2 sejr i åbningskampen hjemme på Rema1000 Bryggens Bastion Kløvermarken

I denne åbningskamp i 1. division havde begge hold meget på spil. ASA kom ind til kampen med et ønske om at rette op på en skuffende start på sæsonen efter et nederlag til Solrød, mens Sundby Boldklub så frem til at kickstarte deres kampagne med en sejr.

Kampen startede med Sundby som det dominerende hold. De bevarede boldbesiddelsen effektivt, men trods deres kontrol over spillet, formåede de ikke at skabe klare målchancer i de indledende minutter. Presset fra Sundby resulterede dog i et mål efter 12 minutters spil. En høj presset situation af Agnes førte til, at hun blev ramt i hovedet af ASAs målmand, hvilket utilsigtet sendte bolden ind i et tomt mål til stor jubel for hjemmeholdet.

Se målet til 1-0

ASA svarede igen med et tungt pres, især i slutningen af første halvleg, hvor de akkumulerede flere hjørnespark. Trods dette pres var det fremragende forsvarsspil af Trine og keeper Kaas, der forhindrede ASA i at score, og holdene gik til pause med en stilling på 1-0 til Sundby.

Anden halvleg startede, hvor første halvleg slap. ASA fortsatte med at presse og fik deres belønning 15 minutter ind i halvlegen, da et klumpspil efter et indkast på højrefløjen endte med, at en ASA-spiller kunne score. Deres momentum var kortvarigt, da Sundby hurtigt genfandt formen. Emilie Langhorn spillede en nøglerolle, da hun fandt Sof på kanten af feltet, som med stor kølighed sendte bolden i nettet til 2-1.

Se målet til 2-1

Indskiftninger som Niko, W, Clara og Samira tilførte frisk energi og dynamik til Sundby, hvilket gjorde det muligt for dem at udnytte ASA’s offensive satsninger og skabe farlige kontrachancer. W's evne til at distribuere bolden i midten tillod Clara at score sikkert fra dybden, hvilket bragte stillingen til 3-1.

Se målet til 3-1

Mod slutningen af kampen reducerede ASA pludseligt til 3-2, hvilket skabte spænding, men de formåede ikke at skabe yderligere chancer. Kampen endte 3-2 til Sundby i en opgør, der helt klart var præget af nerve og intensitet.

Med denne sejr ser Sundby frem mod deres næste udfordring mod topholdet Varde, som har haft en flyvende start på sæsonen med to sejre. Sundby inviterer alle til at komme ned og støtte dem i denne vigtige kamp på Rema 1000 Bryggens Bastion Kløvermarken, Lørdag kl. 13.00.