Mark Engelsted
02. maj 2024 kl. 09:44
Kvinderne fortsætter den ubesejrede stime

Der skulle heldigvis kun gå to uger mere før næste sejr, og IKKE 19 måneder.

Sundby havde forberedt sig godt til kampen og mødte forventelig en meget defensiv orienteret modstander. BSV stod godt i deres 4-4-2, og lav på banen - en bane, der var meget svær at spille hurtigt på, da græsset var lidt højt, og regnen fra sidste uge gjorde banen meget tung. Kampen begyndte på Sundbys præmisser, hvor kvinderne fulgte oplægget om at være tålmodigt og sikker i boldomgangen.

I det 15. minut får vi frispark på kanten af feltet, som Emilie Langhorn tager sig af. Og med et brag af en højrefod smækker hun bolden i modsat hjørne. 1-0 til Sundby. BSF fortsatte det defensive udgangspunkt, og Sundby var fin tilfreds med føringen. 5 minutter før pausen var der lidt kaos, da Trine måtte udgå fra midterforsvaret, og BSF skabte et lille tryk imod os. Heldigvis kom de ikke frem til de store chancer og vi gik til pausen 1-0.

SE MÅLET

2. halvleg lignede meget 1. halvleg - BSF godt organiseret og Sundby tålmodigt på bolden, der var ikke de store chancer i kampen. 2. halvlegs absolut største chance tilfaldt Niko, der blev spillet godt i dybden af Rosa og kom alene med keeper, men uheldigt for os ramte Niko overliggeren. Resten af kampen var under fuld kontrol fra Sundby, der stadig er ubesejret i foråret og har nu 7 point.

Stor ros til de 4 indskiftere, Silje, W, Clara og Niko, der kom ind og fortsatte det hårde arbejde. Vi møder i weekenden oprykkerne fra Solrød kl 12.00, hvor vi håber og tror at vi kan fortsætte vores sejrstime.