Menu

Kvalificeret tilgang til pigeafdelingen | Sundby Boldklub

image
08. september 2021 kl. 15:18

På pigesiden kan vi byde velkommen til Amanda My, der kommer til at varetage et par forskellige roller. Hun vil blandt andet være fysisk træner for U13, -14, -16 og -18, ligesom hun også vil indgå i U16 + U18-trænerteamet.

 

Amanda My er 26 år, bosat i København, og så har hun netop indstillet sin egen fodboldkarriere efter mere end 10 år på højeste plan, hvor hun blandt andre har repræsenteret B93, FC Nordsjælland og Brøndby IF.

 

Udover at have spillet fodbold, så kommer Amanda My og så med en solid teoretisk viden og erfaring, da hun læser en kandidat i idræt med specialisering i konkurrence- og eliteidræt, hvilket hun afslutter til sommer 2022.

 

Sideløbende arbejder hun med et væld af ting, der alle har to ting til fælles: sport og mennesker. Blandt andet arbejder Amanda My i vores samarbejdsklub FC København, hvor hun har med pigefodbold at gøre. Oveni det underviser hun bachelorstuderende i fodbold på Københavns Universitet, er børnefodboldtræner og arbejder på en idrætsskole for udviklingshæmmede.

 

Hun udtaler selv:

 

”Jeg elsker at være aktiv og at have med mennesker at gøre, hvorfor jeg laver så mange forskellige ting. Jeg glæder mig til at møde alle pigerne og til at være med til at udvikle og arbejde med pigefodbolden i Sundby Boldklub.”

 

Vi byder Amanda My et stort velkommen til Kløvermarken og Sundby Boldklub!