Menu

SB - Værdier

ENGAGEMENT | FÆLLESSKAB | GLÆDE | RESPEKT

Sundby Boldklubs kerneværdier

 

Foreningskultur:

Hver forening har sin egen “foreningskultur”, og når man er ny i en forening, kan det godt tage lidt tid at finde ud af, hvordan tingene plejer at blive gjort.

 

Sundby har en lang tradition og har været eksisterende i mange år. Det ville ikke have været muligt uden alle klubbens medlemmer og de kræfter, der er blevet lagt i klubbens ånd. Sundbys årelange overlevelse har været betinget af, at klubbens frivillige har været villige til at deltage i arrangementer, klubliv og arbejdsopgaver. Uden sociale begivenheder og opretholdelse af traditioner kan ingen klub overleve.

 

Generelt kan man sige, at det er vigtigt, at man overholder møde-/træningstidspunkter, og at man betaler det aftalte kontingent til tiden. Derudover forventes det, at alle giver en hånd med til træninger og/eller kampe. Det kan f.eks. være:

 

1) At der er brug for, at nogle hjælper med oprydningen efter træning

2) At der er brug for, at nogen skal være en del af en kørselsordning

3) At man hjælper med at sælge kaffe/bage kage til et klubarrangement

 

Derudover skal man selv medbringe fodboldstøvler, benskinner og træningstøj.

 

Derudover er det vigtigt at huske, at:

1) Klubben er opbygget omkring medlemmernes ønsker på demokratisk vis – det betyder i praksis, at din stemme høres i klubben og bestyrelsen er altid åben for forslag, forbedringer og udfordringer! Husk at deltag til generalforsamling – det er én gang om året!

2) Klubben består ikke kun af dit hold – vis interesse for andre og følg med på hjemmesiden. Det kan eksempelvis også bestå i at mødes i klubhuset efter træning for en kort stund og blande sig med klubbens øvrige medlemmer.

 

Hvorfor være med i en forening – og hvad det kan føre til…

 

Når man vælger at deltage i foreningsaktiviteter, skal det selvfølgelig primært være fordi, man kan lide at lave den aktivitet, man nu engang deltager i. En anden grund kan dog også være, at man møder en masse forskellige mennesker med en fælles interesse. Et godt netværk kan være gavnligt - ikke mindst når det handler om at få et arbejde. Undersøgelser viser for eksempel, at over halvdelen af alle job formidles via netværk. Mange arbejdsgivere vil desuden se positivt på, at man er eller har været aktiv i foreningslivet.

Luk